Replec d’un cap de setmana entre cistelles

7 noviembre 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General

ccesantlluis.

Cap de setmana reduït en compromisos de calendari federatiu, però sempre enriquidor. L’experiència del partit ens obre ell ulls, ens reforça matisos i ens en assenyala d’altres a corregir/millorar/treballar. I sobre ens uneix i ens fa més forts. El partit esdevé el moment de saber afrontar les dificultats reals d’aquest joc -l’entrenament és preparació, el partit és autenticitat- davant un altre equip que fa feina amb la mateixa passió, inquietud i objectius paral·lels, transversals o similars.

I al final del partit (setmana) hi ha un resultat que s’ha de valorar i contextualitzar en la seva justa mida. El resultat d’un partit no és/no ha de ser el tot del nostre esport. I toca seguir fent camí, perquè en cada etapa/categoria hi ha un temps per l’aprenentange i el creixement. El camí en la formació d’un esport està ple de petites victòries individuals i col·lectives que un marcador (numèric i fred) bonibé mai aconsegueix plasmar i que hem de saber detectar, valorar i recollir com a eines que ens serviran també en un altre àmbit vital i social.

Deje su comentario