Sergi Bosch, nova aposta d’Es Nàutic com a monitor de piragüisme

14 noviembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes
Sergi Bosch

Sergi Bosch

La cosa creix i de quina manera a la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella i per açò, des de principis d’aquesta temporada 2018-19 es compta amb un nou monitor d’iniciació, el jove Sergi Bosch Anglada, qui es dedica a ajudar a José Luis Moles amb els més petits de la secció, de 6-15 anys. En Biel Medina, per la seva part, du la secció dels grans (+16).
Un fitxatge curiós i a la vegada il·lusionat el de Sergi Bosch en Es  Nàutic ja que com ell mateix assenyala, «amb sí, no tenia cap relació amb el caiac abans. Anava a la platja amb sa familia, amb una barca inflable), fins que vaig decidir fer el Grau Mig d’Esports (CAFEMN),
en el que hi havia una part que era de caiac. Me va interessar i me vaig centrar un poc més amb aquest mòdul». Tot açò,  fins al punt  d’inflexió, en què Sergi Bosch acabà la part teòrica del grau i les pràctiques les va fer al Club Nàutic Ciutadella. «Me va agradar molt aquest tema, me van oferir contractar-me i jo encantat, fins a dia d’avui. I la veritat és que la professió m’agrada molt i ampliar els meus estudis».

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com