FASE CLASIFICATORIA CADETS MENORCA (GRUP A) Jornada 7

19 noviembre 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada copia

En la mañana de ayer se disputó el encuentro de copa perteneciente a la séptima jornada entre los equipos cadetes del AT Villacarlos y el CD Menorca con victoria final para los visitantes por 0-3.

En dicho encuentro se pudo ver a dos equipos en cierta manera muy parecidos, los dos quisieron el balón y buscaron la portería contraria disponiendo de claras ocasiones durante todo el partido, aunque fue el equipo que entrena Bartolomé Bagur en el minuto 22 por mediación de Alex Gutiérrez quien abrió el marcador, el equipo de Daniel Navarro no cambió su planteamiento, aunque tras este gol el CD Menorca tuvo más el balón, empezó a marcar la dinámica de lo que sería el partido,

tras unos minutos el AT VIllacarlos dispuso de ocasiones para empatar pero el buen trabajo defensivo visitante abortó las ocasiones llegando con este ajustado resultado al final del primer tiempo. Tras la reanudación los locales adelantaron sus líneas buscando el empate pero no en vano el CD Menorca es con sólo un gol encajado el equipo menos goleado de la categoría y no se lo puso fácil, tras unos minutos de ocasiones claras para los dos, de nuevo Alex Gutiérrez en el minuto 60 puso el 0-2, pero de nuevo el AT VIllacarlos insistió, presionó la salida del balón y no bajó la intensidad en ningún momento, los contragolpes y las jugadas rápidas fueron la tónica final del partido y en el minuto 78 Denilson Arteaga marcó el 0-3 final llegando con este resultado al final del partido.

CATALA

En el matí d’ahir es va disputar l’enfrontament de copa pertanyent a la setena jornada entre els equips cadets de l’AT Villacarlos i el CD Menorca amb victòria final per als visitants per 0-3.
En aquest partit es va poder veure a dos equips en certa manera molt semblants, els dos van voler la pilota i van buscar la porteria contrària disposant de clares ocasions durant tot el partit, encara que va ser l’equip que entrena Bartomeu Bagur en el minut 22 per mediació d’Àlex Gutiérrez qui va obrir el marcador, l’equip de Daniel Navarro no va canviar el seu plantejament, tot i que després d’aquest gol al CD Menorca va tenir més la pilota, va començar a marcar la dinàmica del que seria el partit,
després d’uns minuts l’AT Villacarlos va disposar d’ocasions per empatar però el bon treball defensiu visitant va avortar les ocasions arribant amb aquest ajustat resultat al final del primer temps. Després de la represa els locals van avançar les seves línies buscant l’empat però no en va el CD Menorca és amb només un gol encaixat l’equip menys golejat de la categoria i no l’hi va posar fàcil, després d’uns minuts d’ocasions clares per als dos, de nou Àlex Gutiérrez en el minut 60 va posar el 0-2, però de nou l’AT Villacarlos va insistir, va pressionar la sortida de la pilota i no va baixar la intensitat en cap moment, els contraatacs i les jugades ràpides van ser la tònica final del partit i en el minut 78 Denilson Arteaga va marcar el 0-3 final arribant amb aquest resultat al final del partit.