FASE CLASIFICATÃ’RIA BENJAMINS MENORCA (GRUP A) Jornada 7

2 diciembre 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada copia

Ayer se dio por finalizada la fase clasificatoria en la categoría benjamín para el CE Ferreries en el anexo Municipal de Sant Lluís con victoria local por 4 goles a 3. El partido empezó pronto a estar encarrilado por los jugadores del CE ST Sant Luis ya que en el minuto 2, Arjau Febrer abrió el marcador adelantando a su equipo, unos minutos después, más concretamente en el minuto 7 Jordi Pons logró el empate para el equipo de Bartolomé Careras, haciendo entrever que podría ser un partido igualado pero no fue así, ya que el equipo entrenado por Toyo Sastre se hizo con el control del partido y fue creando mucho peligro, en los minutos 18 y 20 el jugador Liam Gomila logró marcar el 2-1 y 3-1 poniendo distancia en el marcador, tras estos minutos el CE Ferreries reaccionó y se hizo más con el balón y, fruto de esta mejora Pau Pons en el minuto 32 logro el 3-2 acercando a los visitantes en el marcador pero Marc Bagur en el 34, abortó dicha reacción ya que puso el 4-2 en el luminoso, pero fue de nuevo el CE Ferreries que en los minutos finales puso el resto, intentó el empate y en el minuto 42 Sergi Febrer logró marcar el 4-3 dejando como definitivo este resultado en el marcador.

CATALAN

Ahir es va donar per finalitzada la fase classificatòria en la categoria benjamí per al CE Ferreries en l’annex Municipal de Sant Lluís amb victòria local per 4 gols a 3. El partit va començar aviat a estar encarrilat pels jugadors del CE ST Sant Luis, ja que en el minut 2, Arjau Febrer va obrir el marcador avançant al seu equip, uns minuts després, més concretament en el minut 7 Jordi Pons va aconseguir l’empat per a l’equip de Bartolomé Careras, fent entreveure que podria ser un partit igualat però no va anar així,, ja que l’equip entrenat per Toyo Sastre va agafar el control del partit i va seguir creant molt perill, en els minuts 18 i 20 el jugador Liam Gomila va aconseguir marcar el 2-1 i 3-1 posant distància en el marcador, després d’aquests minuts el CE Ferreries va reaccionar i es va fer més amb la pilota i, fruit d’aquesta millora Pau Pons en el minut 32 va aconseguir el 3-2 acostant als visitants en el marcador però Marc Begur en el 34, va avortar aquesta reacció, ja que va posar el 4-2 en el lluminós, però va ser de nou el CE Ferreries que en els minuts finals va posar la resta, va intentar l’empat i en el minut 42 Sergi Febrer va aconseguir marcar el 4-3 deixant com a definitiu aquest resultat en el marcador.