Replec d’un cap de setmana entre cistelles

6 diciembre 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General
.

.

.
.

I passa un altre cap de setmana. Volant, com un alè. Què ràpid passa el temps quan t’ho passes bé, rodejat de bona gent i enmig d’un bon ambient. No calen més paraules. Sobre tot quan la victòria més important ens arriba de Palma, quan s’amic progressa adequadament i els seus companys li fan el millor regal. #totssomTudu #somInterilles

— Iniciació i Premini (trobades)

Tot un luxe ajudar a descobrir el món de la pilota taronja a les generacions més tendres. Aquesta vegada amb els amics/gues del Jovent i el Ciutadella. Apassionant iniciar junts un camí al món de l’esport.

— Mini femení (Copa)

CCE Sant Lluís 50 – 60 CB Ferreries

— Mini masculí (Copa)

Associació de Comerciants CCE Sant Lluís 75 – 68 CD Alcázar A

“La força de la manada és el llop, i la força del llop és la manada”(Rudyard Kipling, autor de “El llibre de la selva”)

Victoria de valor després d’una setmana convulsa d’entrenaments. La sortida del primer quart va ser clau per aconseguir agafar un avantatge que després vam saber gestionar i defensar durant tot el partit. Vam estar verticals i directes en el joc d’atac, alguns cops inclús un pel precipitats, pero l’agressivitat va permetre jugar a un ritme de tu a tu que a principi de temporada ens hauría costat mantenir. Diversosjugadors van donar un pas important endavant i van saber liderar i estirar de l’equip, pero l’equilibri és complicat en aquestes categories. Mentre uns brillaven amb més força, a altres jugadors els hi va costar aparèixer i aportar amb continuïtat. Millora en la defensa de l’1c1 sobre pilota i en l’emparellament individual a tota pista, tot i que encara ens costa estar pendents del nostre jugador i dels suports a la pilota. A seguir creixent i amb un nou lema d’equip sobre el que haurem de treballar. L’esmentat a dalt.
— Infantil femení (Copa)
CB Boscos A 84 – 41 Sa Botiga de s’Uestrà CCE Sant Lluís
Partit de lluita i caràcter contra un rival duríssim com es el Boscos A. Una sortida brutal ens va permetre donar la sorpresa i guanyar el primer quart amb un nivell d’intensitat i valentia admirables. A partir d’aquí, les locals van entonar-se i van començar a imposar el seu ritme de pressió, defensa, recuperació i contraatac. Es van cometre un gran nombre d’errors a l’hora de construir el joc, pero amb el ritme vertiginós de partit que es va viure, era més que normal. Per moments vam estar efectives en la sortida de pressió, sense moviments rígids, sense desplaçaments predeterminats, simplement aturant el joc, llegint i decidint, alguns cops amb més encert i altres amb menys, pero de totes les possessions aprenent.
Aplaudir l’equip a l’hora de gestionar les emocions i les frustracions en un partit on es van perdre pilotes (a vegades varies seguides), es van fallar tirs, es van rebre cops i la tensió va ser present en els 40 minuts. Van aparèixer alguns signes de frustració i ràbia a la pista i a la banqueta, pero molt positivament, es van saber gestionar i recomposar per seguir sumant al partit. El nostre joc en estàtic i els nostres automatismes de lectura de defensa han de millorar sobretot contra equips tan exigents. Hem de sortir satisfetes i orgulloses del treball fet a Calós i veient el que som capaces de fer, hem de mirar de voler més.
— Infantil masculí (Copa)
CCE Sant Lluís 41 – 72 CB Ciutadella A
— Cadet femení (Copa)
CD Alcázar B 67 – 76 Aquitania CCE Sant Lluís
Partit d’imprecisions i dubtes, de defenses de qualitat on ens aconseguiem ajudar les unes a les altres però amb poca continuïtat i regularitat en els esforços contra un equip que va estar molt fi en el tir exterior i la finalització propera. Moments de dubtes a l’hora de construir desde la nostra línia de fons i jugar arribant, però amb instants de circulació, cooperació i compenetració molt alts que ens portaven a treballar com una sola. Els errors i els dubtes es paguen cars ja a cadet, i tot i ser una part del joc que hem d’entendre, permetre, treballar i ens permet aprendre, cal minimitzar-los per poder competir contra equips que et castiguen tant i tan ràpid.
El caràcter de les cadets blaves va tornar a sortir a la llum. I com ja va fer contra Ferreries i Jovent A, el cor d’aquest equip va tornar a bategar amb més força en els últims minuts. Quan tot ja semblava perdut, els dubtes van desaparèixer, ens vam capbussaar en el joc i les ments van callar. Només importava donar-ho tot a cada possesió, sense temps d’anticipar gaire, sense temps de quedar-se pensant en el passat. Amb un parcial de 10 punts a base de triples, recuperacions i pressió, vam anar esgarrapant punt a punt fins arribar a empatar el partit a l´últim segon després d’una recuperació defensiva i portar-lo a la prórroga.
La dinàmica ascendent dels últims minuts del partit ens va portar a fer nostre el ritme de la pròrroga i ens va permetre acabar enduent-nos un partit molt difícil amb un regust dolç, que no ens ha de cegar a l’hora d’analitzar les nostres mancances en alguns moments.
— Cadet masculí (Copa)
CB La Salle Mahón B 73 – 97 CCE Sant Lluís
— Júnior femení (Lliga Menorca)
CD Alcázar 73 – 53 CCE Sant Lluís
Partit de preparació i pròleg d’un repete estimulant per laquesta setmana, dissabte, a Ciutadella. Les júnior blaves van sortir amb poc to en el primer quart i les primeres rotacions van ser de poca qualitat quant a concentració. L’Alcázar va aprofitar i ràpidament va ser capaç de pintar el partit de vermell a base de pressió, ritme, correr i tirs de fora del 6,75. Un cop aturada l’arrencada local, el següents quarts ja van ser una altra cosa.  Amb les idees més clares a l’hora de treure la pressió, conectant més en atac, castigant més el rebot i jugant més sólides darrera, el partit es va igualar i les blaves van començar a competir i a donar la cara al partit.
La banqueta va canviar i va sumar a la segona part. Les rotacions van guanyar qualitat i ens va fer crèixer com a grup a la pista. Ara ja ens toca preparar una cita increïble i estimulant, enorme, d’aquelles que et fa sentir viu, que et planteja un repte que et permet treure el millor de tu. No hi ha marxa enrrera, una data, un objectiu, un equip. Les blaves han de donar-ho tot, sense dubtes, sense pors, llençant al fems tot alló que no ens ha de fer servei. Som-hi blaves, som-hi júnior. A conquerir el Calós!
Reproductor de vídeo

00:00
00:20

 

— Júnior masculí (Lliga Menorca)

CB Boscos 75 – 86 CCE Sant Lluís

Gran comunió equip-club-afició que es va traslladar a la pista en un partit decisiu. Aquests dotze gladiadors segueixen escrivint la seva particular història dins el nostre club.

No al•lots, no ha estat un somni. Sí al•lots, sí és la vostra merescuda realitat. Els vostres anys de compromís, dedicació, generositat i esforç bé es mereixen ser… INTERILLES!!!

Teniu un 💙 molt gran. El premi és ben vostre i de tots els que vos han acompanyat en aquest trajecte formatiu integral, com a esportistes i persones, des que us van descobrir i inculcar el cuquet i la passió pel 🏀.

Ara només quedar culminar aquesta etapa xalant, aprenent i cresquent en una competició júnior balear 💪🔥.

Des del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, gràcies per representar-nos amb orgull, talent i respecte. Els 👏👏👏 són recíprocs, ho sabeu.

— Sènior masculí (Lliga Balear)

CE Es Castell 94 – 76 Insotel CCE Sant Lluís

Fotos: Xus Rotger, Toñi Soler and company. Sempre gràcies.
Competir per aprendre, aprendre per competir. Jugar i xalar, sempre!

Deje su comentario