CLUB VOLEIBOL MANACOR. GRAN PARTIT EN EL HISTORIC DERBI MALLORQUI DE SUPERLLIGA

11 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
CVM - Teruel

CVM – Teruel

Conectabalear CV Manacor – Urbia Voley Palma : 1-3 (26-28, 28-26, 27-29, 19-25).

Comentari : Autentic partidas el que se va jugar dissabte a un Poliesportiu Bernat Costa que va quedar bastant petit per tots els aficionats que no se volien perdre el primer enfrontament a la Superlliga de 2 equips mallorquins.

El partit va esser igualadisim i qualsevol dels 2 equips sen hagues pogut endursen la victoria.

El Conectabalear va començar fort desde l’inici i va aconseguir 5 punts d’avantatge. L’equip palmesá va reaccionar i el Set no se va decidir fins al punt 28 favorable a l’equip local.

El segon Set va tornar esser molt igualat i l’equip local va desaprofitar 2 pilotes de Set per posar-se dos Sets a zero. Aquest segon Set va caure del costat de l’equip palmesá per 26-28.

El tercer Set va esser prácticament igual que els 2 primers. Igualadisim i va acabar amb un 27-29 favorable a l’equip palmesá.

Al quart Set, a l’equip local l’hi varen fallar un poc les forçes i l’equip visitant ho va aprofitar per agafar 5 punts d’avantatge que va poder mantener fins al 19-25 final.

Cal destacar el gran partit del jugador solleric del Palma, Jordi Ramon, que, sortint desde la banqueta a mitjan primer Set, va decantart la balança del partit a favor del seu equip, amb un total de 30 punts, 10 d’ells de saque.

No podem reprotxar res als nostres jugadors que varen fer un molt bon partit.

Aquesta setmana el nostre equip juga dins San Sadurniño, l’altra equip debutant a Superlliga, i que té 5 punts a la classificació, per 3 el nostre equip. Per tant es importantisim guanyar aquest partit. Segur que, si jugam al mateix nivell de joc que aquest pasat dissabte, podem tornar amb una victoria de terres gallegues.

Aquest partit se juga dissabte a les 19’30 i el partit se pot seguir en directa per Streaming, desde la página web de la RFEVB.

 

Juvenil Femeni - CV Cide

Juvenil Femeni – CV Cide

GRAN VICTORIA DE LES NOSTRES JUVENILS DEVANT CV. CIDE

Ca’n Garanya Manacor – CV Cide : 3-0 (25-22, 27-25, 25-15).

Comentari : El dijous passat se va poder veure a Na Capallera un molt bon partit de Voleibol de categoría Juvenil Femenina i que enfrontava a 2 equips que encara no coneixien la derrota.

L’equip palmesá del Cide era el favorit, ja que 4 de les seves jugadores habitualment juguen amb l’equip de Superlliga 2.

Aixó no va asustar a les nostres jugadores que estaven molt motivades per guanyar el partit.

Als dos primers Sets el nostre equip començava molt bé i sen anava de 6 ó 7 punts en el marcador. L’equip visitant reaccionava i s’acostava en el marcador, encara que no fos suficiente per guanyar cap dels dos primers Sets. El tercer Set només va tenir el color vermell de les camisetes del Can Garanya CV Manacor i el nostre equip va guanyar per 3-0.

Cadet Masculí : Bar Truis CV Manacor – CV Son Servera : 3-0 (25-17, 25-11, 25-13).

Comentari : El mateix dijous també se va jugar el partit aplaçat de Cadet Masculí i el nostre equip va guanyar clarament a un equip nou a la categoría, el CV Son Servera.

Els horaris dels partits que se juguen a Manacor son els següents :

Infantil Masculí : Caixa Colonya CV. Manacor – CV Vilafranca, divendres a les 18’00 h.

Infantil Femení : Electrocor CV Manacor – CV Bunyola, dissabte a les 10,00 h.

Cadet Masculí : Bar Truis CV Manacor – CV Artá, dissabte a les 12,00 h.

1ª Balear Femenina : Bar Es Pop CV Manacor – CV Cide, dissabte a les 16,00 h.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com