Replec d’un cap de setmana entre cistelles

13 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Júnior femení (Lliga de Menorca)

Júnior femení (Lliga de Menorca)

Actitud, compromís, esforç, equip. El júnior femení va fregar la gesta i es va quedar a un parell de punts d’accedir a la competició Lliga Balear. Les dificultats d’iniciar el partit decisiu amb un bagatge advers de -9, davant un adversari del nivell del CB Boscos i a la seva pista -que arreplegà un extraordinari ambient- es van superar amb excreix i no van suposar una llosa perquè les blaves afrontessim el repte amb tota la fe des del salt inicial. El ser o no ser va estar a tir durant tot el partit i no aconseguir-ho va dependre del cantell d’un “duro”, com va comentar orgullós el president Rosendo Pons. Enhorabona a tot el grup per la demostració de generositat, confiança i responsabilitat amb la samarreta que representen i defenses.

I per suposat, la més gran enhorabona i tota la sort i encert per al CD Alcázar i el CB Boscos, que representaran a Menorca en la pròxima edició de l’Interilles júnior femení.

 femení (Lliga de Menorca)

femení (Lliga de Menorca)

 

CB Boscos 59 – 66 JJ Carreras CCE Sant Lluís

Júnior masculí (Lliga de Menorca)

Júnior masculí (Lliga de Menorca)

CCE Sant Lluís 114 – 57 CB Ferreries

— Infantil masculí (Copa)

CB Jovent d’Alaior 55 – 77 CCE Sant Lluís

— Infantil femení (Copa)

Sa Botiga de s’Uestrà CCE Sant Lluís 74 – 51 CB Ferreries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com