JULEN TRIAY A LA CONCENTRACIÓ DE CARA AL CAMPIONAT D’EUROPA DE KARATE

19 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
JULEN TRIAY

JULEN TRIAY

Julen Triay del Físics de Ciutadella, participarà des de aquest divendres i fins diumenge en la concentració convocada per la Real Federació Espanyola de Karate. Aquesta fita va dirigida a seleccionar als representants espanyols en el proper Campionat d’Europa a celebrar a Aalborg (ciutat del nort de Dinamarca) del 8 al 10 de febrer.

Els seus entrenadors de Físics Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto) confien en que el jove karateka del Físics torni de Madrid amb bones notícies, ja que ha firmat una excel·lent temporada aconseguint el passat 1 de desembre proclamar-se Grand Winner (esportista més regular en la seva categoria) així com també passant amb bona nota la criba del passat mes de novembre en la anterior concentració de la RFEK.

Julen conta amb una important motivació personal, la de seguir els passos del seu germà “Shutín” com a esportista  ciutadellenc més destacat en la historia del karate menorquí, qui va proclamar-se sub-campió d’Europa ara fa set anys. Julen “He estat preparant-me i entrenant tot aquest any per aquest campionat, esper en aquesta preselecció poder donar tot el millor del que se fer i que no em fugi sa oportunitat de representar a Espanya en el campionat més important per jo en aquest moment”

[FAG id=265576]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com