La màgia de la Cursa Infantil de Reis torna al parc de les Estacions el 5 de gener  

29 diciembre 2018 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes

 

Presentació cursa1

 

La prova obre el calendari esportiu de 2019, és completament gratuïta i comptarà amb la participació de 1000 infants entre 0 i 12 anys

 

Susanna Moll: “Per alguns infants serà la seva primera prova esportiva, un esdeveniment per a recordar i on tots guanyen”

 

Presentació cursaPalma, 28 de desembre de 2018.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui al vestíbul de Cort la Cursa Infantil de Reis 2019. La prova, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport, s’emmarca al programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma i es durà a terme el proper dia 5 de gener a les 12 hores al parc de les Estacions.

 

Aquesta carrera, que  obre el calendari esportiu de 2019, és una prova gratuïta, no competitiva, que comptarà amb la participació de 1000 infants entre 0 i 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es podran realitzar en línia al web www.sportmaniacsbaleares.com.

 

Moll ha destacat la importància de la prova per als més petits que té entre d’altres objectius “la promoció de l’esport a la infància”, també ha subratllat que a la carrera es premia la participació, “per alguns infants serà la seva primera prova esportiva, un esdeveniment per a recordar i on tots guanyen, ha dit la regidora.

 

La cursa està destinada a nins i nines fins a 12 anys, que recorreran diferents distàncies segons les seves categories. Els infants del grup d’iniciació, de 0 a 3 anys, recorreran una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  4 i 5 anys  correrà 400 metres, els infants de 6 i 7 anys cobriran la distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV,  participaran a la prova de 800 metres.

 

A les 12 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’iniciació, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edat. La sortida i l’arribada de totes les proves seran al parc de les Estacions i el recorregut, degudament senyalitzat, transcorrerà pel mateix parc.

 

Tots els infants rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la imatge de la cursa, un disseny de l’il·lustrador Antonio Fernández Coca . En finalitzar la cursa cada participant rebrà també una medalla finisher i una bossa amb un berenar, una botella d’aigua i una peça de fruita.

 

A la presentació han participat alumnes de l’Escola Municipal d’Atletisme que han acompanyat a Pepu, la mascota de l’escoleta ASIMA. També ha assistit la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado; així com representants de les empreses patrocinadores de l’esdeveniment: el director del centre d’institucions de Caixabank, Hilari Llabrés; el president de la Fundació ASIMA, Francisco Martorell; el coordinador de Cadena Dial, Miguel Vera; l’adjunta a gerència de Mercapalma, Maribel Fullana;  el responsable de màrqueting de Quely, Llorenç Reus, i el responsable de patrocinis d’Autovidal, Pablo Forner; tots ells donen suport a la prova i fan possible que un any més la màgia dels Reis comenci amb aquest esdeveniment esportiu.

 

 

Deje su comentario

  • Mantente informado