1000 infants guanyen la Cursa Infantil de Reis al parc de les Estacions

5 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Salida

Salida

Susanna Moll: “És una prova molt especial on els infants viuen l’espera dels Reis compartint un espai esportiu, de participació, diversió i convivència, on tots són guanyadors“

La carrera, dirigida a nins i nines de zero a dotze anys, ha estat completament gratuïta

Tots els participants han rebut una medalla “finisher” per a premiar la participació, a més d’una camiseta, un dorsal personalitzat, un berenar, fruita i aigua

 

Palma, 5 de gener de 2019.- Avui matí 1000 infants, d’entre zero i dotze anys, han participat a la Cursa Infantil de Reis al parc de les Estacions. La carrera, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), és una prova gratuïta, no competitiva, amb la qual s’obre el calendari esportiu de 2019.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll ha donat el sus de sortida a les 12 h a la categoria dels més petits, amb el tradicional tall de cinta. La regidora ha destacat l’ambient familiar i festiu de la carrera “una prova molt especial, on els infants viuen l’espera dels Reis compartint un espai esportiu, de participació, diversió i convivència, on tots són guanyadors“.

 

Aquesta desena edició ha tingut una gran acollida i, com a les darreres edicions, s’han cobert les inscripcions obertes en línia. Al grup d’iniciació, de zero a tres anys, han participat 150 infants; 250 ho han fet a la categoria de quatre a cinc; 250 al grup de sis a set anys, 252 al de vuit a deu anys i 98 al d’onze a dotze anys. Així doncs, un total de 1000 infants han participat a la primera prova esportiva de l’any.

 

Els infants han gaudit d’un dia especial amb la carrera i amb les diferents activitats d’animació i jocs que s’han dut a terme al parc de les Estacions. També han rebut la visita del patge reial, que els ha acompanyat durant tot l’esdeveniment i ha escoltat els seus desitjos. A les 12 hores s’ha iniciat la primera prova, amb el grup d’iniciació, i l’han succeït correlativament la resta de categories.

 

Els infants han recorregut diferents distàncies per l’interior del parc segons les seves categories i distribuïts en dotze sortides. Els infants del grup d’iniciació, de zero a tres anys, han cobert una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  quatre i cinc anys han recorregut 400 metres, els infants de sis i set anys han recorregut la distància de 600 metres, i a partir de vuit anys, infants de les categories III i IV,  han participat a la prova de 800 metres.

 

L’IME ha volgut premiar la participació dels infants, per aquest motiu tots els nins i nines han rebut una medalla “finisher”, a més d’una camiseta amb la imatge de la cursa, un disseny de l’il·lustrador Antonio Fernández Coca, un dorsal, i una bossa amb un berenar, una botella d’aigua i una peça de fruita.

 

A la cursa també hi han assistit els representats de les entitats patrocinadores i col·laboradores de l’esdeveniment: la directora d’àrea de Palma Centre de Caixabank, Marian Roser; el president de la Fundació ASIMA, Francisco Martorell; el coordinador de Cadena Dial, Miguel Vera;  el responsable de màrqueting de Quely, Llorenç Reus, i l’il·lustrador de la cursa, Antonio Fernández Coca.

[FAG id=265827]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com