LA JUGADORA DE SUPERLLIGA M. ANTONIA GOMILA CONVOCADA PER LA SELECCIÓ ESPANYOLA AL PREU EUROPEU DAVANT LETÒNIA

6 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Volley
Maria Antònia Gomila “Gomi”

Maria Antònia Gomila “Gomi”

LA LLIURE GOMI, CRIDADA A FILES PEL SELECCIONADOR SAURÍN PER EL PREU EUROPEU DEL DIA 9 DAVANT LETÒNIA

La selecció nacional femenina de voleibol acaba d’incorporar a files a la manacorina  Maria Antònia Gomila “Gomi” formada al CV Manacor i actual jugadora lliure  de l’equip de Superlliga de l’Avarca Menorca per preparar el pre europeu que enfrontarà el proper dia 9 a Espanya contra Letònia. El seleccionador nacional absolut Pascual Saurín ha convocat a Gomi just després de que la jugadora lliure assaborís fa pocs dies el premi MVP en  el “Partido de las Estrellas” que va reunir a lo millor de volei femení nacional al Pisuerga de Valladolid, amb motiu de la Copa d’Espanya.

Aquesta convocatòria es produeix després que les “Lleones del Volei” de Pascual Saurín anotassin victòria ahir en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de classificació per el Campionat d’Europa, disputat a la sala polivalent d’Alexandria (Rumania) davant 2.030 espectadors. Espanya, amb aquest triomf, s’assegura el bitllet per el proper Campionat d’Europa i segella amb la victòria davant Alexandria sis anys després, el seu retorn a la màxima competició continental. I Gomi estarà com a mínim en les prèvies d’aquest gran aconteixement.

Des del Club Voleibol Manacor, entitat que ha format aquesta jugadora des de ben nina, no porem per més que sentir-nos orgullosos de la seva trajectòria i molt especialment ara d’aquesta convocatòria que representa una passa molt ferme i important en la carrera esportiva de na Gomi. Esteim segurs de que la nostra petita gran lliure mostrarà el seu carisme i fortalessa de joc en el  conjunt de les Lleones del Volei nacional.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com