Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil amb sabor agredolç”

7 enero 2019 | Por | Categoria: -Destacados, Baloncesto, General
A Fotos FEB - Susana Gallego (Derecha)

A Fotos FEB – Susana Gallego (Derecha)

Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil que per a les Illes Balears acaba amb un sabor agredolç ja que fins els darrers instants de cada un dels partits s’han tingut opcions d’estar la pròxima temporada a grup Especial.
Les cadets han quedat sisenes d’Espanya. Les infantils baixen a Preferent després de perdre per un punt, els cadets també baixen després d’haver lluitat fins el final i els infantils es queden sense el premi de pujar a Especial al darrer quart. En definitiva, l’any que ve, les cadets jugaran a Especial mentre que els cadets i els dos combinats infantils ho faran a Preferent.
La selecció Cadet Femenina ha lluitat entre les millors seleccions d’Espanya i finalment no va poder accedir a les semifinals però sí que va lluitar pel cinquè i sisè lloc. Al darrer partit del Campionat, les jugadores dirigides per As García varen perdre 43-48 contra Castella i Lleó a un partit molt igualat i que es va decidir al darrer quart.
Per la seva banda, el combinat Cadet Masculí, va anar de menys a més al llarg del Campionat i es va jugar la permanència contra Galícia. Un partit molt dur i igualat que es va decidir al darrer període on els gallecs varen estar molt més encertats (82-71).
A la categoria Infantil, el combinat femení tenia l’objectiu de mantenir-se al grup Especial i no es va poder aconseguir després de perdre el partit decisiu per un punt contra Euskadi (51-52).
D’altra banda, el combinat Infantil Masculí jugava per ascendir de Preferent a Especial i va disputar el partit decisiu per aconseguir-ho després d’haver quedat primer a la fase de grups. El rival a l’encontre per l’ascens va ser Extremadura. Físicament superior i que va anar gairebé tot el partit per davant al marcador.
El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha assegurat que “la Federació seguirà posant tota l’energia i esforços en donar als nostres jugadors i jugadores els millors recursos per a la seva evolució i millora, sigui el que sigui el marcador final a cada partit” “Si analitzam els marcadors, els Reis no ens deixen bons regals…però els marcadors no són més que una xifra; analitzem millor sempre, a les victòries i a les derrotes el camí fet i els resultats” Punt final a un Campionat d’Espanya Cadet i Infantil amb sabor agredolç” “Alguns jugadors i jugadores han viscut moments que els ajudaran a créixer i millorar, a la pista i fora d’ella”.
Talens ha agraït també la seva “entrega i dedicació a tots els que han participat:
jugadors, jugadores, (totes, no nomes els que han viatjat també els que per sempre difícils decisions tècniques o per les maleïdes lesions, no ho han fet), als seleccionadors i tècnics, fisioterapeutes i psicòlegs esportius i per suposat a les famílies que ajuden a que la pràctica d’aquest esport sigui important a la vida del seus fills i filles”.

Punt Final A Un Campionat D’Espanya Cadet I Infantil Amb Sabor Agredolç”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario