El Consell Insular de Menorca reconeix als esportistes illencs del 2018

8 enero 2019 | Por | Categoria: Convocatorias Selecciones, General, Otros Deportes
Consell Insular de Menorca

Consell Insular de Menorca

Un any més, el Consell Insular de Menorca vol reconèixer als i les esportistes illencs l’esforç, la constància i el sacrifici, valors que dia a dia treballen per aconseguir ser millors esportistes i  millors persones i que constitueixen un exemple per a la resta de la societat menorquina.

Aquest reconeixement es dirigeix tant als esportistes d’elit com als de totes les categories, perquè, com a responsables de l’esport per a l’edat escolar, volem destacar la feina diària per seguir millorant dels nostres esportistes en edat escolar.

En aquest sentit, es reconeixen els millors resultats en les competicions d’àmbit nacional, europeu i mundial; la participació a les fases balears dels esportistes menorquins en edat escolar i els millors resultats a les fases balears dels esportistes menorquins en edat escolar.

Així, idò, amb l’objectiu de reconèixer els esportistes menorquins la seva dedicació i implicació en la pràctica esportiva, el Consell Insular de Menorca ha convocat els reconeixements als esportistes, equips i clubs menorquins destacats de l’any 2018, convocatòria a la qual poden presentar propostes ajuntaments, federacions i entitats esportives fins a dia 19 de gener de 2019.

Maó, 8 de gener del 2019

Deje su comentario