Més de 600 atletes participaran de la tercera edició del Cros Viva es Raiguer Ciutat d’Inca

9 enero 2019 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes
Cros Viva es Raiguer Ciutat d’Inca

Cros Viva es Raiguer Ciutat d’Inca

09/01/2019. El pròxim diumenge 13 de gener el circuit municipal del Parc des Serral de ses Monges acollirà el III Cros Viva es Raiguer Ciutat d’Inca.

Aquesta prova també acollirà el Campionat de Mallorca Escolar per Equips de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears. Gori Ferrà, tinent batle d’Esports i David Tomàs, director tècnic del Club Atletisme Es Raiguer han presentat l’esdeveniment que comptarà amb la presència d’uns 600 atletes a les categories: escolars, «popular», sub 16, sub 18, sub 20, sub 23 i màsters. «Aquesta competició està agafant força perquè recupera una tradició de cros a la nostra ciutat», ha explicat Ferrà.
Les diferents curses començaran a partir de les 10 del matí. Per part de l’organització s’ha recomanat arribar amb temps per poder inspeccionar el circuit i perquè les inscripcions es podran fer en el lloc de la prova fins a 30 minuts abans de la sortida de la prova. A més, s’han preparat unes zones específiques tant per les inscripcions i dorsals com per l’avituallament.

Deje su comentario

  • Mantente informado