El Club Nàutic Ciutadella ja és a Can Pastilla per conquerir el Campionat de Balears Làser 2019

25 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

L’equip de regates del Club Nàutic Ciutadella de classe Làser ja es troba en el Campionat de Balears a Can Pastilla (Palma);  sis en Làser  4.7 i Pere Ponsetí en Làser Stàndard (classe olímpica). Laia Mendoza, Pepe Gornès, Jordi Torres, David Ponsetí, Jack Vinnie i Toni Vidal, un equip amb serioses posibilitats de classificació dins els millors de les Balears.

.

.

Les proves d’aquest Autonòmic 2019 en el que l’expedició d’Es Nàutic hi va disposada a guanyar es celebren fins diumenge, previstes nou proves en els tres dies de competicions.
Torres i Ponsetí ja estan dins la Selecció Balear i han de revalidar  la classificació i Chantal Cavaller també estava classificada però no ha pogut assistir a defensar-ho i els altres van a lluitar per fer-se amb un lloc entre els millors.
En el cas de Pere Ponsetí competirà en la categoria superior i parteix a Palma com a un dels favorits, amb Carlos Rosselló d’Eivissa (campió d’Espanya) i el maonès, Ramiro Foguet, del RCN Palma.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com