El XI Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista ret homenatge a Xavier Bonnin

25 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
XI Ciutat de Palma de Ciclisme

XI Ciutat de Palma de Ciclisme

Un centenar d’ esportistes, entre ells Albert Torres,  participaran a la primera prova del calendari ciclista balear

 Moll: “Aquesta competició és un homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme”

 Palma, 25 de gener de 2019-. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el president de la Federació de Ciclisme de les illes Balears, Fernando Gilet, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, han presentat avui a Cort el XI Trofeu Ciutat de Palma Xavier Bonnin de Ciclisme en Pista, que tindrà aquest diumenge, 27 de gener, a partir de les 9 hores, al velòdrom Illes Balears.

Moll també ha animat a la ciutadania a assistir com a públic a partir de les 9 del dematí del diumenge per a gaudir “d’una jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on  es donaran cita un centenar d’esportistes destacats entre ells, el Campió del Món, Albert Torres”.

El president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, ha animat a la ciutadania a assistir-hi “perquè tant públic com corredors puguin disfrutar d’un ambient bon, per gaudir d’un diumenge dematí de bon ciclisme”:

Per la seva banda, el president de la Federació Balear de Ciclisme, Fernando  Gilet ,ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma a un trofeu que “any rere any consolida el seu prestigi” i ha fet “un homenatge als petits col·laboradors, qeu gràcies a la seva afició som capaços de crear un calendari atractiu. Ara començam el calendari ciclista gràcies a l’empenta de Sebastià i a la col·laboració de l’Ajuntament de Palma i d’altres”.

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’uns 100 esportistes de tots els clubs de l’illa i clubs nacionals que participaran a les diferents categories

La prova, que celebra la onzena edició, ret novament homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, “tot un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme i de l’esport”, ha destacat Susanna Moll.

A l’acte també ha assistit el gerent del Velòdrom Illes Balears, Jaume Ordines.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com