L’IME amplia l’equipament esportiu de les pistes de Son Cladera amb un nou parc de Cal·listènia

15 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

DSC_1049

L’Institut Municipal de l’Esport  ha realitzat una inversió total de 25.099 euros per al nou circuit de cinc estacions

 Susanna Moll: “Donam resposta a una necessitat per l’auge d’una activitat que practiquen molts de palmesans. Sumam així el segon parc de Cal·listènia a la xarxa d’infraestructures esportives de Palma”

 Palma, 15 de febrer de 2019.- Aquest matí la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha inaugurat el nou parc de Cal·listènia que s’ha incorporat a les pistes esportives de Son Cladera.

A l’acte hi han assistit també el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el coordinador de Districte Llevant, Daniel Oliveira; la vicepresidenta de l’Associació de Veïns de son Cladera, Isabel Campallo, i la seva tresorera, Manoli Orta; així com tècnics de l’IME.

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha realitzat una inversió de 25.099 euros per a aquest projecte. El circuit del nou parc de Cal·listènia està compost per cinc estacions que inclouen barres triples de flexions, un complex monkey bar de dos nivells i sis barres de dominades, una paret sueca, barres paral·leles i una taula d’exercicis. Els equips es destinen a joves i adults amb més de 1,40 m d’alçada.

Cal recordar que el primer parc de Cal·listènia es va obrir a Son Moix al mes d’agost de 2017. En aquest sentit, Moll ha destacat que “donam resposta a una necessitat per l’auge d’una activitat que practiquen molts de palmesans.  Sumam així el segon parc de Cal·listènia a la xarxa d’infraestructures esportives de Palma”.

L’Street Workout, com també es coneix aquesta modalitat esportiva,  és un esport adaptat al medi urbà, en el qual s’utilitza únicament el propi pes corporal amb exercicis cal·listènics. És una activitat adequada per a millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius i que compta amb un seguiment cada vegada major per part dels amants de l’esport.

DSC_1012

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com