Bàsquet Manacor. Cinc preseleccionats!

19 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Aquest cap de setmana na Maria Llodrà i n’Aina Pérez formaran part de la preselecció balear mini que es concentrarà a Inca per tal de preparar el Campionat d’Espanya mini. D’altra banda en Francesc Joan Blanquer, na Maria del Mar Fons i na Maria Gelabert han estat convocats a una sessió d’entrenament dia 24 de Febrer amb els jugadors mini de primer amb any amb més projecció de la nostra illa. Enhorabona a tots cinc!

Mini masculí Tot Motor

  1. Pla, 69 – B. Manacor, 53

Excel·lent primera fase del Tot Motor que, tot i la derrota a la pista del Pla, va evidenciar la millora en el joc des de principi de temporada. L’equip va assolint els conceptes propis de la categoria i ha incrementat la intensitat. Tanmateix va mancar una mica més de resolució i de regularitat per assolir la victòria, que va caure del costat local.

Cadet masculí especial Agrupació Mútua

Cide, 56 – B. Manacor, 68

Primera victòria dels cadets a la segona fase. Després d’un inici irregular, l’equip havia donat símptomes de millor en el joc d’ençà del partit davant sa Pobla, sobre la jornada en què es va competir de valent contra el Sant Agustí. Esperam que la millora s’incrementi i es tradueixi en noves victòries.

Infantil masculí Restaurant Es Parc

Indioteria, 69 –  B. Manacor, 70

Partit dur davant d’un rival molt físic i de major alçada que es va tancar sota la seva cistella. Tot i això el B. Manacor va realitzar una bona selecció de tir i va saber cercar els espais dins la zona. Un tir a falta de 2 segons els donà una victòria merescuda pel joc vist a pista.

Premini masculí  Agrupació Mútua

Gran partit dels nostres preminis a Campos. Els nins van jugar amb gran intensitat i van demostrar que comencen a entendre alguns conceptes del bàsquet. Endavant!

Mini masculí Gestoria Nadal

Cide, 86 – B. Manacor, 97

Tot i els nervis inicials, els manacorins van saber remuntar el 22 a 9 per encarar el partit i dur-se’n una victòria merescuda que els situa al primer grup en la següent fase. Enhorabona per la feina realitzada en un partit de gran intensitat.

Mini femení Sonsònia Centre Auditiu

  1. Manacor, 73 РPollen̤a, 85

Gran partit de les nostres minis davant el líder imbatut de la lliga mini especial. Les manacorines van competir al màxim i van saber jugar en equip tant en defensa com en atac. Així, arribaren amb opcions de triomf al darrer període, que finalment va ser per als visitants.

 

a002 a003

.

.

a001 a005 a006

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com