Exit del programa POSAM VALORS A L’ESPORT a la badia de Ciutadella

19 febrero 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

cnc2

.

Amb el títol POSAM VALORS A L’ESPORT, en el seu dia es va presentar aquest programa, que quedava constituït per tres línies bàsiques d’actuació centrades amb reduir i erradicar els comportaments violents o contraris al ‘fair play’. Amb aquest objectiu principal, s’han desenvolupat diverses línies d’actuació, segons el públic o usuari a qui van dirigides aquestes accions: esportistes, famílies dels esportistes i teixit social de les Illes Balears.
I amb aquest programa del Govern Balear en mà, a través del Consell Insular de Menorca, el Club Nàutic Ciutadella, amb la direcció esportiva del tècnic, Toni Mascaró, va celebrar la Regata Optimist per Equips, de tota Menorca. Tot i que el vent no va acompanyar del tot i
de 28 proves programadas en tres hores només se’n van poder fer la meitat, «objectiu complert», asseguraven des d’Es Nàutic; tots els infants van participar i compartir diferents edats i diferents clubs, tots mesclats entre ells».
cnc4En aquesta regata es van muntar 8 equips, que anaven per colors, amb ferretines de cada color en les embarcacions. I van ser 8×4 components per equip, amb un total de 32 participants a la badia de Ciutadella.
El sistema de competició, tots junts, competint un equip contra un altra (match race).
Una jornada dins el programa POSAM VALORS A L’ESPORT que va servir perquè els entrenadors fessin pinya i junts anassin corregint les infraccions en temps real, al mateix moment. Al final, guanyaria l’equip Negre, el que més victòries va sumar de cada duel, tot i que açò era el menys important. «El que comptava era veure com els més veterans ajuden, enssenyen i tenen paciència amb els més petits i  novells».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com