La Salle Palma i Bahía San Agustín es proclamen campions de Balears cadet

5 mayo 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Tots els equips CDF

Tots els equips CDF

La Salle Palma i Bahía San Agustín es proclamen campions de Balears cadet
La Salle Palma (femení) i Bahía San Agustín (masculí) han aconseguit aquest cap de setmana el títol al Campionat de Balears Cadet que s’ha disputat a Menorca. Ambdós equips disputaran el Campionat d’Espanya de clubs.
A la categoria femenina, La Salle Palma va aconseguir el títol després d’imposarse al CD Alcázar al partit decisiu pel títol. Va ser un encontre molt igualat que es va decidir per detalls. La Salle va guanyar el primer partit a Sa Real (95-56) i el segon a Bàsquet Montuïri (47-58). A l’encontre on estava en joc el tercer i quart lloc, Bàsquet Montuïri va guanyar de manera còmoda a Bàsquet Sa Real per 35-70. D’aquesta manera, La Salle va quedar en primer lloc, CD Alcázar, segon; Bàsquet Montuïri, tercer i Sa Real, quart.
Al quadre masculí, Bahía San Agustín va aconseguir el títol a la segona jornada després d’haver guanyat el primer dia a Sa Graduada (68-96) i el segon a Sa Pobla (99-63). Diumenge, Sa Pobla i Sa Graduada jugaren pel subcampionat. Els mallorquins s’imposaren 58-53. CCE Sant Lluís va quedar en quarta posició.
A més a més, dins del programa «Posam valors a l’esport», el Govern va reconèixer al cos tècnic del Bàsquet Montuïri i a l’afició local de l’Alcázar com els més respectuosos

 

albun camara g

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com