Opentach Bàsquet Pla s’imposa a Pinta B CB Es Castell i es proclama campió de Balears aconseguint el Trofeu Biel Hurtado

20 mayo 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Bàsquet Pla

Bàsquet Pla

Els de Marratxí disputaran el partit d’ascens a Lliga EBA diumenge dia 2 de juny contra CB Almozara
Opentach Bàsquet Pla s’ha proclamat campió de Balears després d’imposar-se per 66-49 a Pinta B CB Es Castell a la final de la Final Four Trofeu Biel Hurtado. Els de Marratxí varen anar sempre per davant al marcador gràcies al 12-0 de sortida. Els menorquins varen retallar poc a poc la diferència però sense arribar a empatar el partit. Al descans es va arribar 32-23 i a la represa, ‘Opentach Bàsquet Pla va anar incrementant la seva avantatge amb un parcial de 18-6. Al darrer període es va arribar amb 50-29 i el partit gairebé sentenciat. Al darrer parcial, els mallorquins es varen dedicar a administrar la diferència fins el final. El màxim anotador del partit va ser Pau Giménez amb 17 punts.
El jugador de l’Opentach Bàsquet Pla, Nacho Ayala, va ser designat l’MVP de la Final Four.
Partir pel tercer i quart lloc
Insotel CCE Sant Lluís i Aquaquae disputaren el partit pel tercer i quart lloc després d’haver perdut les semifinals. Va ser un partit molt igualat que es va rompre al darrer període amb un parcial de 6-22 pels palmesans després de remuntar el 52-45 amb el que es va arribar a quart període. Durant els tres primers quarts les diferències entre els dos equips anaven entre els 5 i 7 punts. El màxim anotador del partit va ser el jugador de l’Insotell CCE Sant Lluís, Sergio Muñoz, amb 20 punts.