En marxa ja la VIII edició de la regata mediterrània Sitges–Ciutadella

14 junio 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Regata Sitges

Regata Sitges

En marxa ja la VIII edició de la regata mediterrània Sitges–Ciutadella, que avui divendres parteix del Port de Sitges Aiguadolç (Barcelona) amb destinació al port de Ciutadella. La prova, de 120 milles nàutiques, és una de les cites del Mediterrani, que compta cada vegada més amb una nombrosa participació d’embarcacions de creuer, especialment de navegació reduïda i està oberta també per a la  classe Mini 6.5.

La prova del Club Nàutic Ciutadella té una doble component, tant l’esportiva, com la turística. En aquest»
passada Regata Badia de Pollença i ara s’enfrontaran novament entre elles i als propis participants de Sitges-Ciutadella per a obtenir el millor resultat possible de cara al Circuit de Regates d’Altura i  l’important premi en metàl·lic que hi ha en joc en aquesta edició.
La regata està organitzada per els clubes CN Skipper, CN Cutadella, així com per Difusión Nautica i Port de Sitges-Aiguadolç.
Sort i ventura !!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com