Isidro Marín es converteix en el nou entrenador del primer equip del C.E. Esporles

25 junio 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, Fútbol
Isidro-Emilio

Isidro-Emilio  

El C.E. Esporles comunica que ha arribat a un acord amb Isidro Marín, per convertir-se amb el nou entrenador del primer equip de tercera divisió la pròxima temporada 2019/20.

L’entrenador, arriba a Son Quint amb moltíssima il·lusió després d’haver passat pel Port de Soller, Pla de na Tesa, Soller i Son Cladera, on acumula 437 partits com a entrenador de categoria amateur. Al futbol base també ha entrenat al CD Genova, SD La Salle, San Cayetano i CF Soller.

Isidro una vegada que ha estat presentat avui horabaixa per Emilio Díaz, declarava que “arriba amb moltes ganes de fer bona temporada, i que treballarem molt per aconseguir-ho”. Està molt il·lusionat d’aquesta nova etapa que comença a l’Esporles, i espera tornar amb èxits la confiança depositada pel CE Esporles, per la junta directiva i en  especial  pel vicepresident del club Emilio Díaz.

Ara mateix s’està aprofitant aquests dies per tancar totes les renovacions dels  jugadors de la plantilla del primer equip i concretar els nous fitxatges que conformaran la plantilla de la pròxima temporada. Es fa feina de valent per completar la millor plantilla possible.

Per finalitzar, Isidro  espera “fer un bon any al club esporlerí  i tenir el màxim suport dels aficionats durant aquesta temporada”. Enguany –continua dient el preparador: “quan vam venir amb el CD Son Cladera, hi havia un gran ambient a la grada, i esper poder tenir aquest mateix suport, ja que és molt important que  els  jugadors  sentin   el  calor  de  la gent  sobretot  als  partits a casa.”

Aprofitam aquesta nota, per agrair la feina realitzada per Andrés Llistó durant les tres darreres temporades al CE Esporles, i desitjar-li molta sort al seu futur. Llistó va comunicar al club fa unes setmanes, que  donava   per  acabada  la  seva  etapa   al  club.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com