Uguet renovat una temporada més amb el CE Esporles

8 julio 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, Fútbol
Lluis Uguet

Lluis Uguet  

El migcampista Lluis Uguet de 20 anys i que la temporada passada ja va jugar al primer equip del CE Esporles, renova per una temporada més amb l’equip de Son Quint.

La temporada passada va fer una bona temporada i s’espera que aquesta temporada ara sota les ordres del preparador Isidro Marín, pugui fer més partits i ajudar a l’equip per aconseguir la permanència a tercera divisió.

El migcampista que va estar al CIDE, RCD Mallorca, Atlètic Balears i el darrer any de juvenil a la Penya Arrabal, aconseguint l’ascens a Divisió d’honor, viurà a Esporles el seu segon any amateur.

Des del club, confiam en aquest jove jugador i esperam que pugui complir el seus objectius, i amb la seva feina i treball, ajudi al grup a aconseguir tot allò que es persegueix.

Enhorabona per la renovació!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com