El Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme arriba enguany a la 79 edició

18 julio 2019 | Por | Categoria: Ciclismo, Eventos

El pròxim dissabte 20 de juliol es celebra una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, en el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén.  

La proba, que arriba enguany a la seva 79 edició, és el critèrium ciclista amb més antiguitat d’Espanya. De forma paral·lela, com cada any, s’entregarà també el XXVI Jaume Mestre que premia la combativitat a la proba.  
La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, manté el mateix circuit de l’anterior edició i es durà a terme un any més al barri de Crist Rei d’Inca, amb sortida i arribada a la Plaça del Lledoner. S’espera la participació d’uns 200 atletes de tota la illa, entre ells Miguel Induráin (fill de l’il·lustre ciclista Miguel Induráin). Les diferents curses per categories començaran a partir de les 15:30 hores.

Deje su comentario

  • Mantente informado