Laura Reus, primera àrbitra balear a Lliga EBA

18 julio 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Laura Reus

Ascendeix de categoria juntament amb Josemi Reigal i Martí Seguí

Balears tornarà a tenir la pròxima temporada quatre àrbitres dirigint partits a la categoria EBA. La gran novetat és que, per primera vegada, una dona de les Illes dirigirà partits a la categoria nacional, es tracta de Laura Reus. Juntament amb ella, també han ascendit Josemi Reigal i Martí Seguí. Els tres es junten amb Esteve Portell que es manté un any més a la categoria.
Aquesta bona notícia confirma el bon estat de salut de l’arbitratge balear que dóna passes de gegant després d’una molt bona temporada on ja hem pogut veure a Laura Reus dirigint la final del Campionat d’Espanya Mini Masculí o a Susana Gallego arbitrant a la final pel tercer i quart lloc del mateix campionat.
El president del CBAB, Esteve Portell, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta notícia «ja que és el resultat de la feina s’està fent en els darrers anys» i ha aprofitat per a donar «l’enhorabona als tres companys» que han aconseguit l’ascens.
Cal destacar l’ascens de Laura Reus que es convertirà en la primera dona de les Illes que dirigirà un partit a EBA. Reus, ha participat enguany al Campionat d’Espanya Mini arbitrant, com dèiem, la final masculina. A més a més, aquests dies ha estat participant també al XXII Clínic d’Àrbitres FEB.

Esteve Portell
Josemi Reigal
Martí Seguí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com