La XXV Milla Ciutat d’Inca 2019 Mateu Cañellas creix i incorpora una cursa de 5km

19 julio 2019 | Por | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Presentació XXV Milla Ciutat d’Inca 2019 Mateu Cañellas

19/07/2019. El pròxim 23 de juliol, dins el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén, l’Ajuntament d’Inca celebrarà la XXV Milla Ciutat d’Inca Mateu Cañellas, organitzada conjuntament amb el Club Atletisme es Raiguer. A  la presentació han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor d’esports, Sebastià Oriol; el regidor de Fires, Antoni Peña;  el tècnic d’Esports, Salvador Soberats; l’atleta inquer Mateu Cañellas i el director tècnic del Club Atletisme es Raiguer, David Tomás.

Com a novetat enguany, a més de la milla, es celebrarà també una cursa de 5 km amb l’objectiu d’obrir més la participació a corredors amateurs. D’altra banda, per fomentar la participació infantil, s’entregarà un obsequi als 100 primers nins i nines que realitzin la inscripció. 

La cursa començarà a partir de les 19:00 hores a la Gran Via Colom d’Inca i poden participar-hi atletes de totes les edats. 

Comentarios cerrados

  • Mantente informado