LA FBTF DONA SUPORT A LA MARXA DES GÜELL A LLUC A PEU

28 julio 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

.

SUPORT  A  LA  MARXA  DES  GÜELL  A  LLUC  A  PEU

Des de la Federació Balear de Tir de Fona volem donar tot el nostre suport a la quaranta-cinquena edició de la marxa popular des Güell a Lluc a peu.

 

La nostra directiva es congratula de que finalment tots els organismes oficials, amb bona sintonia, s’hagin tornat posar d’acord, donant el seu recolzament a n’aquesta clàssica, històrica i emblemàtica romeria, entre la Plaça Güell i el santuari de Lluc, lamentablement suspesa per problemes de finançament l’any passat.

 

Tot el nostre recolzament a Xisco Bauzà i la totalitat de la directiva del Grup Güell, així com als més de 700 voluntaris, policies locals i guàrdies civils, que el vespre del 3 al 4 d’agost vetllaran per la seguretat dels marxaires.

 

També volem enviar un agraïment i un record molt especial al nostre bon amic Tolo Güell, impulsor d’aquest gran esdeveniment, iniciat el 1974, però que no es va arribar a popularitzar del tot fins als anys vuitanta, amb molts de milers de participants.

 Pep Ribas Ribas

President de la Federació Balear de Tir de Fona.

Desde deportebalear.com, queremos sumarnos a este apoyo con nuestro pequeño granito de arena.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com