FBIB. Jornada inaugural PDTIB

4 octubre 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

 

La nova edició comença el proper 6 d’octubre amb més de 200 inscrits

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears donarà el sus a una nova edició del PDTIB Transfer Class a totes les Illes el pròxim 6 d’octubre amb més de 200 inscrits.
Es tracta del Programa de Detecció i Tecnificació de les Illes Balears (PDTIB – Transfer Class) als nins i nines de les categories Infantil i Mini de totes les Illes.
El projecte del PDTIB Transfer Class compta amb la presència de seleccionadors autonòmics i tècnics de la FBIB per treballar amb els participants durant les diferents sessions que es duran a terme.
L’objectiu d’aquest programa és la millora de la tècnica i la tàctica individual de cada jugador i jugadora que mostra gran interès i preferència per corregir el seu progrés personal en el bàsquet.
La novetat d’aquest any es que es realitzaran masterclass de tècnics de seleccions autonòmiques i altres entrenadors i entrenadores referents a les nostres illes.
Les comarques on es duran a terme el programa són:
A Mallorca es farà de 17:00 a 18:30 els minis i de 18:30 a 20:00 els infantils. Les tres comarques de Palma, Nord i Llevant s’ajuntaran al Palau d’Esports d’Inca.
A Menorca l’horari dels minis serà de 17:00 a 18:30 i per als infantils de 18:30 a 20:00. El lloc de trobada serà a Sinia Costabella.
A Eivissa es farà de 17:00 a 18:30 els minis i de 18:30 a 20:00 els infantils. El lloc de trobada serà al poliesportiu Puig d’en Valls.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com