La piscina de Son Roca es tornarà a obrir al públic aquest dijous

29 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados

Els cursets de natació, aiguagim i aiguasalut que s’imparteixen a la instal·lació es reiniciaran el 2 de novembre

 

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) tornarà a obrir la piscina municipal de Son Roca als usuaris aquest dijous, 31 d’octubre, després d’haver finalitzat l’obra de reparació del fals sostre, els treballs de neteja i ompliment d’aigua del vas de la piscina i la revisió completa dels plafons.

Els cursets de natació, aiguagim i aiguasalut que s’imparteixen a la instal·lació es reiniciaran a partir d’aquest dissabte, 2 de novembre. S’ha informat els cursetistes a través de missatges SMS de la data d’inici de les activitats.

Les tasques han consistit a substituir la placa i assegurar la resta de plafons instal·lant platines d’alumini de 40 x 4 mm, subjectades a l’estructura. A més, s’ha supervisat tota l’estructura superior del fals sostre.

Cal recordar que la piscina es va tancar el passat 8 de juliol pel despreniment d’una placa i, atesos criteris tècnics i de seguretat, es va iniciar un procediment d’adjudicació per a instal·lar una estructura metàl·lica addicional a la part inferior, subjecta mitjançant caragols de rosca.

Les tasques de reparació es varen interrompre el 5 d’agost com a conseqüència de la mort d’un treballador a causa d’un accident laboral i es va posar en marxa un nou procediment després dels terminis legals establerts per a iniciar una nova adjudicació.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com