NOVA PROVA PER ELS DE FÍSICS A LA LLIGA NACIONAL

31 octubre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Artes Marciales

Erika Capó, Noemí Hidalgo, Queralt Capó, Lucas Tobajas, Marc Jaume i Mateu Ruesca disputaran al llarg d’aquest cap de setmana la segona ronda de la Lliga Nacional a celebrar a Àvila, tots ells acompanyats del seu entrenador Shuto Triay.

Els sis karatekes del Club Shotokan Ciutadella integrats en el centre d’arts marcials Físics, viatjaran aquest divendres 1 de novembre cap a Àvila on saltaran al tatami el dissabte els tres esportistes masculins, mentres que les fèmines hauran d’esperar al diumenge quan es disputarà la seva categoria. En aquesta ocasió els de Físics únicament lluitaran en la modalitat de kúmite (combat). La expedició del club ciutadellenc viatge molt ben preparat i esperançat en fer un bon paper i classificar-se per la Gran Final de la Lliga que tindrà lloc a Valdepeñas (Jaén) els dies 7 i 8 de desembre i en la que sols i participen els 8 millors de l’estat en cada categoria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com