Les obres dels nous camps de rugbi i de futbol 11 de Germans Escalas ja es troben a l’equador de la construcció

12 noviembre 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados

 Palma, 12 de novembre de 2019. El batle de Palma, José Hila; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el gerent de l’IME, Rafael Navarro, juntament amb els tècnics i el director d’obra, han visitat les obres dels futurs camps municipals de rugbi i de futbol 11 del Poliesportiu Germans Escalas.

A hores d’ara, l’execució de les obres es troba a l’equador de la construcció, per la qual cosa es preveu que podrà estar enllestida dins el primer trimestre de 2020. En aquest sentit, durant la visita, Hila ha destacat que “l’any que ve Palma ja comptarà amb el primer camp de rugbi homologat, que donarà resposta a les necessitats dels rugbiers, i amb un nou camp de futbol, que oferirà millor rendiment de joc als seus usuaris”.

Les obres, amb una inversió d’1.670.647,14 €, consistiran en la construcció d’un nou camp de rugbi homologat, de 118 x 75 m, que s’ubicarà a l’actual camp de futbol, i la remodelació del camp de futbol 11, que es traslladarà a la pista de terra de la zona posterior de l’edifici principal del complex. Ambdós incorporaran una gespa de gran resistència que millora la qualitat del joc. Es mantindrà l’actual camp de futbol 7.

A més dels terrenys de joc, es construiran dos edificis de vestidors, que n’incorporaran 4 per a jugadors i 2 d’àrbitres; un nou magatzem i sala de màquines; adaptació i ampliació del pàrquing, renovació dels serveis de drenatge i reg de l’àmbit d’actuació i adequació de la urbanització afectada.

La inversió de la construcció dels nous espais esportius és d’1.670.647,14 €.

 José Hila: “L’any que ve Palma ja comptarà amb el primer camp de rugbi homologat, que donarà resposta a les necessitats dels rugbiers, i amb un nou camp de futbol, que oferirà millor rendiment de joc als seus usuaris”.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com