ES NÀUTIC BRILLA A TORREVIEJA AMB UN CAMPIÓ I DOS SUBCAMPIONS A LA COPA ESPANYA I OLYMPIC WEEK

10 febrero 2020 | Por | Categoria: General, Otros Deportes, Vela

 

Un campió i dos subcampions de la Copa d’Espanya 2020 en la classe Làser Radial. Aquests han estat els brillants resultats assolits pels regatistes del Club Nàutic Ciutadella en l’esdeveniment espanyol viscut aquest cap de setmana a Torrevieja. En un
Campionat de poc vent i en el què en els dies de Copa han fet 7 proves en Stàndard i 6 en Radial, en Stàndard Pere Ponsetí torna cap a Palma de Mallorca havent acabat segon sub-21, quart espanyol abssolut i 7è de la general a Torrevieja.
I a la Copa Espanya Làser Radial, Jordi Torres torna a casa com a subcampió sub-19, sisè espanyol abssolut i 7è de la general mentre que el seu company en Es Nàutic, David Ponsetí se’n va com a flamant campió sub-17 i 18 espanyol abssolut.

Deje su comentario