CCE Sant Lluis. Sant Lluís y Sami no pasan del empate

16 febrero 2020 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

Julia-Riera-UE-Sami

L’equip regional ha empatat (0-0) en la seva trobada disputada a Ses Canaletes davant la UE Sami, corresponent a l’onzena jornada de lliga, última de la primera volta, en un partit en el qual els de Víctor Pérez van posar intenció, ocasions i ganes però van acabar per no poder superar a una UE Sami que venia en bona línia i va generar una grata impressió.

Els blaus van saltar al verd amb moltes ganes de tornar a la senda del triomf després de la derrota del passat cap de setmana davant el CE Mercadal i van mostrar aquesta intenció des del principi, als tres minuts un tret llunyà de Peñato es va anar al travesser, el partit començava elèctric. Tots dos equips es disputaven el portar la maneta del partit des del centre del camp i per moments es va quedar sense un amo clar. Els de Raul Capo també avisaven, un tret a la base del pal, per la part de fora, va espantar als locals. La profunditat de Ayoub per banda dreta feia treballar a l’equip local que va tornar a gaudir d’una clara ocasió casi al final del primet temps. Una pilota en profunditat per a Peñato va deixar a aquest sol davant el meta Lluís, però el seu tret centrat va acabar als peus del porter, el rellotge marcava el 43. La jugada polèmica del partit es va viure just en el minut 45, un servei de cantonada botat per Toni Vinent, era rematat per Moyano en el primer pal, l’esfèric sobre la línia de gol va tocar al braç d’un rival però el col·legiat en comptes de decretar pena màxima va decretar el final del primer acte.

En els segons 45 minuts el Sant Lluís va donar una excel·lent imatge, va aconseguir desarborar a un superat conjunt verd i, de la mà d’uns inspirats Toni Vinent i Peñato van arribar les ocasions que es van anar van succeir davant la meta defensada per Lluís. No obstant això, els de Víctor Pérez no van aconseguir trobar la xarxa ciutadellenca i el rellotge corria en contra seva si volien aconseguir els tres punts. La UE Sami no creava perill, i els canvis dels locals van servir per a mantenir la intensitat però guanyar més profunditat. Els últims minuts van servir per a un últim «arreón» lluisser amb perillosos xuts de Toni Vinent i Bolopo però no van poder esborrar el 0-0 del lluminós de Ses Canaletes.