El piragüismo abre los Jocs Esportius Municipals y coloca a Ciutadella como el primer líder

20 febrero 2020 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

Playa de Santandria

La playa de Santandria, en Ciutadella, acogió la primera prueba de los Jocs Esportius Municipals 2020 correspondiente al campeonato de Menorca de piragüismo que contó con un buen número de participantes repartidos en las diferentes categorías. También hubo participación en la modalidad Paracanoe, siguiendo la iniciativa que se ha tomado desde el departamento de Deportes del Consell Insular por hacer estos juegos más inclusivos.

Después de la primera prueba, Ciutadella se coloca en la primera posición de la clasificación de los Juegos, con 15 puntos, seguidos de Maó, con 14, Es Castell con 13 y Alaior, con 12.

Primera prova dels Jocs Esportius Municipals

En la categoría K1 Junior, el más rápido fue Josep Marquès, seguido de Jordi Marquès, los dos de Ciutadella, mientras que Gabriel Blay, de Maó, y Alex, de Ciutadella, fueron tercero y cuarto.

En la categoría júnior C1 masculino, Ivan Carreras, de Maó, fue primero, mientras que en Sénior, el ganador fue Dion López, de Alaior. En veteranos, Alberto González, de Es Castell, fue lo más rápido, seguido de Toni Moll y Bep Marqués, que cerraron el podio.

En mujeres, el triunfo fue para Inés Ramo, de Maó, seguida de Maria Angeles Delgado de Es Castell y de Pili Conejo, de Ciutadella.

En total, Ciutadella consiguió 48 puntos, seguida de Maó con 27 y de Es Castell, con 19. Alaior obtuvo 10 puntos. A la clasificación de los juegos, Ciutadella acabó con 15 puntos, Maó con 14, Es Castell con 13 y Alaior con 12.

El piragïuisme enceta els Jocs Esportius Municipals i Ciutadella es coloca com a primer líder

La platja de Santandria reuneix un bon nombre d’esportistes per la disputa del campionat de Menorca on Ciutadella acaba en primera posició

 

La platja de Santandria, a Ciutadella, va acollir la primera prova dels Jocs Esportiu Municipals 2020 corresponent al campionat de Menorca de piragüisme que va comptar amb un gran nombre de participants repartits en les diferents cateogries. També hi va haver participació en la modalitat Paracanoe, seguint la iniciativa que s’ha pres des del departament d’Esports del Consell Insular per aquests jocs de fer-los més inclosius.

 

Després de la primera prova, Ciutadella es posa en la primera posició de la classificació dels Jocs, amb 15 punts, seguits de Maó, amb 14, Es Castell amb 13 i Alaior, amb 12.

 

A la categoria K1 Junior, el més ràpid va ser Josep Marques, seguit de Jordi Marquès, els dos de Ciutadella, mentre que Gabriel Blay, de Maó, i Alex, de Ciutadella, foren tercer i quart.

 

A la categoria júnior C1 masculí, Ivan Carreras, de Maó, fou primera, mentre que a sénior, el guanyador fou Dion López, d’Alaior. A veterans, Alberto González, d’Es Castell, va ser el més ràpid, seguit de Toni Moll i Bep Marquès, que van tancar el podi.

 

En dones, el triomf va ser per Ines Ramo, de Maó, seguida de Maria Angeles Delgado d’Es Castell i de Pili Conejo, de Ciutadella.

 

En total, Ciutadella va aconseguir 48 punts, seguida de Maó amb 27 i d’Es Castell, amb 19. Alaior va obtenir 10 punts. A la classificació dels jocs, Ciutadella va acabar amb 15 punts, Maó amb 14, Es Castell amb 13 i Alaior amb 12.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com