ES NÀUTIC ES MANTÉ A TERRA PEL CORONAVIRUS I SE LES ENGINYA DES DE CASA PER ESTAR EN FORMA

17 marzo 2020 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela

Club Náutico Ciutadella

La crisi i els efectes pel coronavirus va a més a Espanya i a tot el món. Múltiples i diferents mesures s’estan prenent en cada Comunitat Autònoma. I l’esport està pràcticament parat, no només quant a les competicions, sinó també en el seu dia a dia. Un cofinament que com no podia ser d’altra manera, des del Club Nàutic Ciutadella, totes les seves seccions esportives estan respectant de manera escrupulosa.
Les dues seccions més amples del CNC, les de vela lleugera i de piragüisme, amb total resignació, es mantenen a terra, veient com les seves competicions estan totes en ‘stand by’ de moment. Tant els alumnes de Toni Mascaró com de José Luis Moles romanen a casa i cada un intenta dur-ho de la millor manera. I tot i que de moment cap dels dos directors tècnics han donat feines físiques a fer des de les seves llars als seus alumnes, sabem que molts d’ells intentes enginyar-se-les per moure’s un poc i perdre el mínim l’estat de forma.
Així ens ho comenta en Toni Mascaró, que diu que alguns dels seus alumnes, de manera telemàtica, es munten reptes físics. «Un grava ‘crono’ i exercicis i ho passa per mòbil o Facebook i els altres han de seguir el repte per superar. Alguns tenen interès tot l’any fent exercicis a casa i ara més que mai». Com, per exemple, ens diu Mascaró, Pau Torres, encara Optimist amb 13 anys. «Cada dia s’aixeca a les 6 del matí per entrenar i fan abdominals, ‘sentadillas’, salt a comba, etc».
I SÍ, QUEDE’T A CASA !!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com