El Consell de Mallorca oferirà un seminari sobre la gestió esportiva davant els reptes de la crisi sanitària

29 mayo 2020 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

El programa tracta actuacions ja realitzades per part de federacions i serveis municipals d’esports així com de les noves necessitats davant la situació actual marcada per la COVID-19

La Direcció Insular d’Esports organitza per al pròxim dimarts 2 de juny a les 18 hores un nou seminari, aquesta vegada en modalitat telemàtica, del Pla d’Assessorament de l’Observatori Esportiu del Consell de Mallorca. L’objectiu és oferir informació a personal tècnic, ajuntaments, clubs o federacions de l’illa sobre la gestió esportiva en el marc de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 per tal que es puguin adaptar com més aviat millor a la nova situació.

Així, es parlarà de mesures preses durant l’estat d’alarma i dels reptes de la nova situació per a federacions, instal·lacions esportives i serveis municipals, entre altres qüestions.

El col·loqui «Reinventar-se a l’esport» tendrà com a ponents a Raúl Chapado, president de la Real Federación Española de Atletismo; Juanjo Talens, president Federació de Bàsquet de les Illes Balears; i Montserrat Genestra, cap d’Àrea de Gestió de l’IME de l’Ajuntament Palma. Estarà moderat per Maria Mayans, cap d’esports de IB3, i les persones assistents podran fer preguntes i participar en el debat.

Les persones interessades poden inscriure’s a https://bit.ly/ReinventarEsport

El contingut del seminari serà el següent:

«Gestió esportiva en els entorns complexos». Raúl Chapado, president de la Real Federación Española de Atletismo.

  •  Mesures preses per la RFEA per combatre la crisi generada per la covid-19.
  • Visió de futur per a l’esport en general i específic (atletisme) de com afectarà el panorama esportiu espanyol.
  •  Importància de la innovació en la gestió esportiva en entorns complexos com l’actual. Aposta de futur de la FREA en innovació o transformació de l‘atletisme social i la competició.

«La importància de les federacions esportives davant els reptes del futur immediat». Juanjo Talens, president Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

  • Consideració d’agent únic per un esport en un territori.
  • Revisió del model actual: administracions públiques, federacions i clubs esportius.
  • Aspectes clau per afrontar la nova realitat.

«Crisi covid-19. La gestió i l’adaptació dels equipaments i serveis esportius públics». Montserrat Genestra, cap d’Àrea de Gestió de l’IME de l’Ajuntament Palma.

  • Calendari de desescalada (fases).
  • Revisió i adaptació al nou escenari.
  • Pros i contres del que suposa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com