El Constància 2020-2021 es posa en marxa

5 junio 2020 | Por Juanjo Machado | Categoria: 3ª División, Fútbol

Primer de tot, desitgem que tots els seguidors i amics del CE Constància estiguin bé i també volem aprofitar per traslladar el nostre condol a tots aquells que han sofert una pèrdua durant aquesta pandèmia. A part, volem agrair a tots els jugadors, familiars, entrenadors i amics que ens han mandat algun vídeo durant el temps de confinament i han participat en la campanya #MouTeACasaAmbElConstància.

Després, volem anunciar la continuïtat de l’equip directiu la pròxima temporada, garantint així un projecte a llarg termini en el que cada temporada treballem per créixer com entitat, millorant les nostres instal·lacions, el futbol formatiu…

Sabem que són temps difícils per a tothom i ens haurem d’adaptar a una nova normalitat. Per això sabem que haurem de fer més feina que mai perquè el projecte segueixi endavant.

Rafel Palou seguirà al capdavant del club com a president. Palou contarà amb el suport de la resta de l’equip directiu.

També estam molt contents de tenir amb nosaltres a Guillem Llaneras, que seguirà una temporada més en la direcció esportiva del club i com entrenador del primer equip.

A nivell de coordinació, seguiran amb nosaltres Jaume Alomar com a coordinador del Futbol-8 i Pedro Campaner com a coordinador del Futbol-11.

El gruix del cos tècnic del primer equip també seguirà amb nosaltres una temporada més. Ells són: Balta Grimalt com a delegat, Biel forner com a delegat de camp, Àngel i Bernadí com a utillers, Vicenç Rocamora com a metge, Miguel Angel Barredo com a fisio, Damià Moragues com a preparador físic, Andreu Mir com scouting, Pau Jaume com entrenador de porters i Pedro Mairata i Guillem Llaneras com entrenadors.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com