SD FORMENTERA. RENUEVAN AGUS – GÓRRIZ – SPIZZO PARA LA TEMPORADA 2020/21

6 junio 2020 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

AGUS – GÓRRIZ – SPIZZO Renovados

La SD Formentera continua treballant intensament per donar forma al projecte esportiu de la temporada 2020/21. En aquest sentit, informa que ha arribat a un acord de renovació amb tres jugadors del primer equip; Agus Ojeda (lateral), Alberto Górriz (davanter) i Laureano Spizzo (davanter).

Tant Agus com Górriz, són dels jugadors més veterans de la plantilla i han competit a un gran nivell en els darrers anys. En el cas de Spizzo, es va incorporar a les files del club roig i negre en el mes de gener de 2020 i ha gaudit de pocs partits a causa de la paralització, i posterior finalització, del campionat a conseqüència de l’emergència del coronavirus.

Amb aquestes tres renovacions el Club va tancant a poc a poc la plantilla que competirà un any més a Tercera Divisió.

Agustín Ojeda Bande “Agus” (Argentina, 10/10/1988)

Agus, va arribar a la SD Formentera a l’estiu de 2016. En aquella temporada, 2016/17, va ser un dels jugadors més destacats de la plantilla i un dels artífexs de l’ascens a Segona B. De fet, Agus, va marcar el gol que va certificar l’ascens de categoria en el partit disputat a Ibaia contra el Deportivo Alavés “B”.

Agus

 

En les següents temporades ha continuat sent un dels futbolistes que ha comptat amb més minuts de joc i una de les peces imprescindibles per a tots els entrenadors que han ocupat la banqueta de la SD Formentera. Amb els anys s’ha guanyat el respecte de l’afició i de la plantilla, sent un dels capitans de l’equip.

 

 

Amb la renovació per al pròxim any esportiu 2020/21, el jugador hispanoargentí complirà la seva cinquena temporada defensant l’elàstica roja i negre.

 

Es va traslladar de jove a la comarca del Baix Maestrat, al País Valencià, i abans de desembarcar a Formentera va formar part dels següents clubs:

Vinaròs CF

CD La Cava

UE Rapitenca

Legirus Inter (Finlàndia)

Alberto Górriz Semper (Irún, 10/11/1992)

 Górriz, va arribar per primera vegada a l’illa a l’estiu de 2014, procedent de l’Irún “B” . Va jugar al club roig i negre les temporades 2014/15 i 2015/16 amb Lluís Elcacho com a entrenador, i es va convertir en un dels jugadors més estimats pels aficionats formenterers.

 

En la temporada 2016/17, va fitxar pel Terrassa FC, però només hi va jugar la primera volta de lliga. En el mercat d’hivern (16/17), Górriz, va tornar a la SD Formentera, dirigida en aquell moment per Tito García Sanjuán, i va formar part de la plantilla històrica que va jugar la Copa del Rei contra el Sevilla FC, va guanyar la lliga de Tercera Divisió i va aconseguir l’ascens a Segona B.

 

En la temporada 2017/18, Alberto Górriz, va fitxar per la Penya Deportiva (Eivissa) i va competir a Segona B.

Va tornar a Formentera la temporada 2018/19, ja sota la direcció d’Iván Gómez Roa i, des de les hores, ha set un dels referents en atac de l’equip de la pitiüsa del sud.

 

Amb la renovació per a la temporada vinent, Górriz, sumarà la seva sisena temporada a la SD Formentera.

 

Laureano Spizzo ( Argentina, 18/03/1997)

El futbolista italoargentí, va fitxar per la SD Formentera a principis d’aquest any 2020 i va arribar procedent de La Roda, que competeix al grup 18 de Tercera Divisió.

 

Es va formar com a jugador de futbol a les categories inferiors de clubs argentins i compta amb la següent trajectòria esportiva:

  • Club Atlético Talleres (Cordoba)

6a Divisió AFA 2014

5a Divisió AFA 2015

  • Club Atlético Belgrano (Cordoba)

4a Divisió AFA 2016-2017

Reserva AFA 2017

  • Primera Local Liga Cordobesa 2018
  • La Roda CF | 3a Div. | 2019

 

Spizzo, és un futbolista elèctric que pot ocupar diverses zones d’atac; extrem i segon punta. Un home lluitador que oferirà més opcions ofensives per a l’equip que dirigirà Raúl Pérez la pròxima temporada.

 

Des del Club, mostrem la nostra satisfacció de poder comptar un any més amb aquests tres futbolistes que, de ben segur, aportaran molta qualitat al primer equip.

Enhorabona i molta sort a tots tres.

 

Que això no s’aturi!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com