OBERT EL PROCÉS ELECTORAL DE LA FFIB

2 septiembre 2008 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

La Federació de Futbol de les Illes Balears elegirà dia 20 de setembre el seu president per als pròxims quatre anys. La Junta Directiva va aprovar el procés electoral que culminarà el dissabte amb la reunió de l’Assemblea General, que nomenarà President i membres de la Comissió Delegada.

La darrera Assemblea General de la FFIB, reunida el 26 de juliol, va aprovar la modificació de la seva composició, adaptan-la a la Llei de l’Esport i Decret de Federacions. Fins ara a l’Assemblea hi eren representats els diferents estaments: clubs, entrenadors, àrbitres i jugadors. A partir d’ara la composen els representants dels clubs de futbol i futbol sala de les Illes Balears, en total, 236.

Segons el calendari electoral aprovat per la Junta Directiva, les candidatures a la Presidència de la FFIB s’han de presentar abans del 15 de setembre, i hauran de comptar amb l’aval mínim del 25% dels clubs que figuren en el cens.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com