Arta 1 – Cala D’or 3

15 septiembre 2008 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
...

ARTÀ: Bisbal (1), Sureda (1), Femenies (1), Víctor (1), Gayà (1), Reyes (1), Nieto (1), Titi (1), Sergio (1), Gil (1) i Isma (1).

Serralta (1) per Reyes i Jordi (1) per Gil.

CALA D’OR: Manolo (2), Ángel, Petete (2), Nico (2), Alcolea (2), Vicente (2), Andrés (2), Rafa, Fullana (3), Mut (3) i Cifre (3).

Nacho (1) per Ángel, Domingo (2) per Rafa i Alexis (1) per Fullana.

GOLS: 0-1: minut 41, Mut. 0-2: minut 45, Rafa. 0-3: minut 72, Fullana. 1-3: minut 88, Víctor.

ÀRBITRE: Rigo Sastre (0). Amonestà amb targeta groga els locals Gil i Isma; i els visitants Fullana, Alexis i Andrés.
Partit polèmic. El domini de la primera part fou clarament dels locals, que arribaren a ocasionar fins a quatre clares jugades de gol que no varen poder esser materialitzades. Tot i així, varen ser els visitants els que s’avançaren en el marcador amb una jugada polèmica: l’àrbitre va permetre l’entrada al terreny al jugador del Cala d’Or Cifre, en el moment que els visitants estaven atacant, fet que provocà el primer gol del matx. Després d’aquesta jugada clau, el Cala d’Or visità dos cops més la porteria de Bisbal. Malgrat tot, l’actitud de l’Artà no fou d’abandonament ni donà el partit per perdut.
En el minut 88, l’esforç donà els seus fruits i els conjunt artanenc va poder oferir el gol de l’honor que tancà el marcador i finalitzà el partit.
FUENTE DIARI DE BALEARS.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com