PÈSSIM PARTIT DEL LLORET I ARBITRATGE NEFAST

14 octubre 2008 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
.

Ahir, visquerem un dels pitjors partits del Lloret des de fa molt de temps, partit horroros sense joc ni ocasions de gol. Sense cap dubte va ser una oportunitat perduda per enganxar a la nombrosa afició que va venir ahir horabaixa al camp de Sa Comuna. El Lloret tan sols va existir durant la primera mitja hora de partit on va dominar tímidament l’encontre i va crear algunes ocasions de perill. Aquest domini es va veure truncat amb el gol del F.B Santanyí, que aprofitaren a la perfecció la seva única ocasió de gol. Amb el resultat advers de 0 a 1 s’arribà al final de la primera part.

La segona part va ser realment aburrida sense gens de joc, i amb contades ocasions de perill. Vegent la poca emoció que ens deparava el partit, l’àrbitre va decidir ser el protagonista i començà el seu lamentable espectacle de targetes i decisions inexplicables que encegueren els ànims. Amb tot aquest desencert, l’àrbitre aprofità per pitar un penal a favor del Santanyí, que suopsà el 0 a 2 definitiu, i a més va acabar d’arrodonir la seva feina expulsant molt rigurosament amb vermella directa al nostre lateral, Miquel Toni.

Tot plegat, diumenge no va ser el dia del Lloret i cal passar pàgina aviat, i esperar una millora de l’equip al pròxim partit davant un dels candidats a l’ascens, com és el Llubí.