Després de les festes tornen els partits oficials

12 enero 2009 | Por RedacciĂłn | Categoria: Baloncesto

Aquesta setmana ja s’han jugat 4 partits federats:

. .

Primera AutonĂČmica masculina amb victĂČria ajustada per 72 a 76 dins ArtĂ 

Primera AutonĂČmica femenina amb derrota a Jovent

JĂșnior masculĂ­ A que perderen 58 a 49 dins AlcĂșdia

I finalment els cadets masculins A guanyaren molt fĂ cilment a la pista del SĂłller per 22 a 95.

ArtĂ  72 – Cas Villafranquer 76

Aquest era un partit esperat per esser el primer després de festes i ja se sap que després de tants excessos els equips han dŽestar alerta de no tenir un ensurt a les primeres de canvi.

El partit va començar amb els dos equips molt desensertats amb atac, aconseguint tirs relativament fĂ cils i fallant, i aixĂČ, va provocar que el partit fos molt avorrit per lÂŽespectador ja que els primers 10 minuts acabaren amb un trist 12 a 8 per els locals i tretze tirs de camp fallats.

El segon quart va esser just el contrari i els atacs aconseguiren imposarse a les defenses i sobretot l®atac de l®Artà que va aconseguir fer 27 punts amb 10 minutets gracies a segones opcions amb atac i a les penetracions que no podiem aturar ni amb 1×1 ni amb primeres i segones ajudes, al descans el marcador assenyalava un poc esperançador 39 a 31

Al tercer quart mes del mateix lÂŽArtĂ  continuava aprofitant molt be les nostres badades defensives i noltros jugavem els nostros pitjors minuts perdent moltes pilotes i no triant bones opcions minut 15 i situacio mes que critica 47/33 al marcador i a partir dÂŽaqui cavi de defensa que va deixar sense ideas als locals, bons rebots defensius i sortidas rĂ pides de contraatac la cual cosa va provocar un increible per aixi com havia anat el partit 1/17 als nostres interessos i avantatje de 48/52 al final del tercer quart.

Al darrer quart varem aumentar les diferencies fins arribar als darrers 2 minuts amb 9 punts dÂŽaventatje, pero dues pilotes perdudes i una tecnica amb cistella va ajustar molt el marcador 72/74 a falta de 20 segons, i ara si que varem saber llegir be el partit i despres de una cistella den Pascual varem aconseguir la primera victorir del 2.009

Anotaren: Jaime 16, Llorenç 16, Pascual 14, R. Joan 11, Marc 8, César 5, Santi 2, T. Adrover 2

JUVENTUT MARIANA 22 – ORTOPÈDIA ROTGER JOAN CAPÒ 95

Començem l’any com el varem acabar, guanyant clarament a un rival molt inferior, no va haver cap tipus d’emociĂČ en el partit que es van guanyar tots el parcials ampliament i ademĂ©s varem aonseguir que els 12 jugadors que varem anar a jugar van anotar. Partir preparatori per la “cuesta de enero i febrero” que ens ve ja que jugarem contra els 4 de dalt.

Informa: deportebalear.com / fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com