Calendari de la V Copa Balear de Curses de Muntanya 2009

14 enero 2009 | Por admin | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Calendari de la V Copa Balear de Curses de Muntanya 2009

Dia 8 de gener vàrem tenir la reunió de inici de temporada al comitè de Curses i es va revisar el reglament així com la puntuació de les proves. Ara vos coment les principals novetats junt amb el calendari 2009 aprovat (breument estirà tot penjat a la web de sa copa i/o federació balear de muntanya i escalada):

1. A la copa només podran puntuar unica i exclusivament corredors amb llicència. Qui no la tengui només lluitarà per la classificació de la prova.

2. S’ha de seguir fent 6 proves de la copa per puntuar, amb una de cada modalitat, i al final de la copa es valorarà la puntuació d’una de cada modalitat minim. Així s’han de fer curses de tipus A, B i C així com lluitar per elles si es vol mantenir una classificació.

3. Hi ha haurà un responsable de manteniment de la classificació actualitzada després de cada prova (Pep Lluis Cano).

4. Amb la puntuació de 2009 s’equiparen les curses de tipus A i B perque no hagi tanta diferencia de punts com a 2008. Per a 2010 hi haurà la I Marató que tendrà una puntuació extraordinaria (bonus).

4. Les categories conten per «any de neixement» i es igual durant tota la temporada (no es farà amb la data exacta de neixement, només l’any!).

5. Les sancions per acursar a la cursa serà amb penalització de temps a la primera vegada i desqualificació si es repeteix.

6. El campionat de Balears serà a Tossals Verds dia 19 d’abril.

7. S’allarguen les curses de L’Ofre (+/- 27km) i crono de Bunyola (4,6km pel cami des Grau fins sa caseta des Garriguer).

8. Preus mínims per a participar en cursa (es poden augmentar si es generen causes justificatives). Son A:12-B:10-C:8 euros per a federats i A:24-B:20-C:16 euros per a no federats.

I el calendari és el següent:

15 mar̤ РTomir
5 abril – Teix
19 abril – Tossals
3 maig – L’Ofre
17 maig – Sa Fita del Ram
13 juny – campionat d’Espanya València (34km)
21 juny – crono Ca’s Secretari
4 juliol – crono de sa comuna de Bunyola
9 agost – crono des Barranc de Biniaraix
13 setembre – Sa Comuna de Bunyola
3 octubre – Castell d’Alaró
7 novembre – Massanella

PD: si teniu alguna consideració exposau-la aqui mateix. S’està mirant de tenir un representant dels corredors a les reunions del comitè, però no s’ha oficialitzat fins llavors de les eleccions de la Federació (març).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com