Victòria treballada durant els 40 minuts

15 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Baloncesto

Dimecres, 14 gener de 2009 Joventut Mariana 78 – Sa Pobla  69

El primer quart va tenir dues fases molt diferents: la primera en que els visitants foren els dominadors, tant en el joc com en el marcador tot i que les diferències mai no foren superiors als 4 punts, i una segona que vingué després d’un temps mort local, i va ser on a partir d’aquell moment les coses començaren a canviar a favor del Joventut Mariana, que aconseguiren acabar el primer quart amb cinc punts d’avantatge, 21 a 16.
En el segon quart seguí la mateixa tònica amb que s’havia acabat el primer període, amb domini local, tot i que els visitants ho intentaren de totes les maneres possibles. Emperò, el Joventut Mariana estava jugant a un gran nivell i això va fer que la diferència s’ampliés fins als 11 punts, que es mantindrien fins arribar al descans.
En el tercer quart, els sollerics deixaren el partit quasi bé vist per sentència, aconseguint una màxima diferència de 17 punts, 60-43.
Ja en els darrers deu minuts, Sa Pobla ho va provar tot, aconseguint reduir diferències fins a posar-se a tan sols quatre punts a falta d’un minut, però els locals reaccionaren i deixaren les ocses en el seu lloc, acabant el partit amb una victòria més justa del que s’esperava, vist com havien transcorregut els primers tres quarts.
Anotaren: Emilio 8, Carlos 11, Lucas 12, Andreu 9, Anibal 10, Ramon, Ivan 6, Xavi 12, Ismael, Joan, Eloi i Joaquin 10.

Informa: deportebalear.com / fuente: Joventut Mariana.com