UE PETRA 4-2 BUNYOLA

16 febrero 2009 | Por Editor | Categoria: 1ª Regional, Fútbol

domingo 15 de febrero de 2009

.

Alineació: Cosme, Pujades, Roig, Mascaró, Victor, Femenies, Santan, Toniet, Toni serralta, Vanrell, Mestre. També jugàren Servera I, Tòfol, Miquel Serralta, Servera II.

Petra, dissabte 14 de Febrer de 2009 16:00 hores

El Petra es així, un equip capaç de lo millor i de lo pitjor, com jekyll i Mr hight, el Petra es Jekyll en la delentera, efectiu com un sinfónia de Beethoven, on tots els instruments sonen molt bé en conjunt, en canvi en la defensa es Mr Hight, falla s’encaixen gols facilment del nores, sobretot a pilota aturada, quina lacra, si la defensa millorás en 3 0 4 aspectes sens dubté que aquest equip
podría estar més amunt, l’equip fa un parell de jornades pareixia un exercit ón tothom volia esser capitá i ningú un soldat, massa jugadors que anaven de crack i feien més bé poc, en canvi en els darrers partit doncs tothom es soldat, tots remen i lluiten en la mateixa direcció, tots tenen un objectiu amb comú, mossegar,correr,deixar-shi sa pell per guanyar i aixi va….Santan no pareix en Santan, pareix un multiussos:roba, passa, marca de cap o amb els peus…..
Femeniés un gladiador allà enmig,sempre dispost a tapar i aturar cualsevol jugador que no sigui del seu equip, a dalt Mestre pareix un depredador com qui va enrrere de fam i no li acaba de fugir, com un tirador que té una mira telescòpica i sóls té enfocada la porteria de rival, amb en Pujades que no pareix que tengui dos pulmons (crec que en té 6 o 7), en definitiva quant un equip jugá bé tots pareixen més bons….

El partit comença amb el Petra dominant, intentant marcar,i en un corner després d’un retxas Santan va fussilar. El Petra es va relaxar un poc però els de Bunyola van seguir sense Practicament pasar el mitj del camp, damunt els 25 minuts i quant més el Petra mareixia el segon gol arriba un golás per part del Bunyola, desde uns 40 metres que va sorprende Cosme, Però el Petra va seguir amb el seu ritme i en 5 minuts ja havia tornat a marcar per mitja de Santan amb gran centrada de Femenies??si Femenies…..Però en 5 minuts i en un corner va arribar el que sol pasar, com si els defenses del Petra admirassin la bellesa dels dalenters, lo guapos que són, lo molt que els i agraden….perquè sino no s’explica, sempre rematen tot sols….que m’expliquin un perqué, a no ser per la raó que he donat….. En això que s’enfilava el descans i Metre de volea desde la frontal i amb el seu porter pensant amb l’amor de les tres taronjes va enchufar el tercer. Així s’arriba al descans amb el Petra dominant, i el bunyola en dos xuts dos gols.

La segona part va seguir el mateix guió: el Petra atacant, i el bunyola fent el que pod.ia Mestre marca el 4 amb gran jugada de Serralta i el equip contrari poc va molestar la porteria de Cosme. El Petra té el camí, sap que ha de fer, el problema es sebre si no es perdrà per el cami, es trobarà en diferents obstacles,com creurer-se millors del que són sòls, entre altres, poren tenir un aliat…la humiltat…..si l’equip segueix amb humiltat d’aqui al final tot pot pasar.

El Crack– Mestre- els seus gols són fundamentals ara mateix.

El Dandy-vanrell- un obús seu que el pal va evitar que acabás en gol fou de lo millor del partit.

El dur– número 9 Rival- Es va cansar de repartir i no va veure cap targeta groga.

Els pardillos-Defensa del petra- dona massa facilitats als davanters rivals…., amb poc fan gols…..

El millor– Santan- de nou exhibició de com es juga enmitj del camp.

Informa: Deporte Balear //fuente: uepetra.blogspot.com

Un comentario en
Deja tu comentario »

  1. Hola