JORNADA BÀSQUET ESCOLAR A PORRERES

17 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Primer marcador centenari del curs aconseguit pel Benjamí A de Sant Alfons.

Primera cistella en joc de l’equip Benjamí B de Sant Alfons.

.

Benjamí CB PORRERES 55 – 5 SANT ALFONS B

Benjamí SANT ALFONS A 114 – 12 CAMPOS

Benjamí JOAN CAPÓ A 34 – 10 BC SANTANYÍ B

Benjamí SANTANYÍ A 22 – 8 JOAN CAPÓ B

Iniciació CB PORRERES 18 – 9 JOAN CAPÓ B

Iniciació JOAN CAPÓ A 30 – 6 JOAN MAS I VERD

Nombrós el públic felanitxer que es va donar cita al poliesportiu de Porreres l’horabaixa del dissabte. Un públic molt motivat i animós…

…Sobretot als partits de menor categoria, els iniciació, on tornàrem amb una victòria clara del Joan Capó A, que camina fermament cap al primer lloc comarcal, però que podrien haver estat dues si els més joves del Joan Capó haguessin aguantat el bon joc realitzat al primer quart durant la resta del partit.

Les dades més destacables les trobam a la categoria Benjamí, més en concret als dos equips de Sant Alfons. Per una part l’espectacular eficàcia anotadora dels jugadors de l’”A”, amb un partit de 114 punts!!! Per l’altra, i és que cada equip se marca els seus propis objectius, a la fi els de l’equip B varen aconseguir la seva primera cistella en joc, enhorabona a na Chaima! Els altres dos equips d’aquesta categoria, damunt el previst, tornaren cap a Felanitx amb una derrota del Joan Capó B, això sí, amb molta lluita i esforç; i una victòria del Joan Capó A però amb un joc poc vistós, a estones molt individualista i per baix del que s’esperava.

Recordau que podeu consultar els anotadors i resultats a la secció de l’Escola de Bàsquet. La propera jornada, a la que participaran els tres equips iniciació, dissabte a Llucmajor.

Informa:deportebalear.com //fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com