SORTEJOS EN BENEFICI DELS EQUIPS DE REGIONAL

18 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, 2ª Regional, 3ª Regional, Fútbol

La Federació organitza dos sortejos -un per Preferent i 1ª Regional, i un altre per 2ª i 3ª Regional- que donarà a cada club entre 6.000 i 7.000 € de benefici.

.

Les paperetes s’entregaran als clubs el dijous 26 de Febrer a la seu de la FFIB a les 19 hores.

CARTA DEL PRESIDENT ALS CLUBS

La Federació organitza dos sortejos -un per Preferent i 1ª Regional, i un altre per 2ª i 3ª Regional- que donarà a cada club entre 6.000 i 7.000 € de benefici.

Les paperetes s’entregaran als clubs el dijous 26 de Febrer a la seu de la FFIB. El número premiat serà el corresponent al sorteig de la ONCE de 20 de maig.

Cada Sorteig tendrá el mateix premi, un COTXE CITROËN C4 Coupé 1.4 Cool i VIATGE, HOTEL i ENTRADES per dues persones a la Final de la Copa de Europa que s’ha de jugar a Roma.

Com ja s’ha comunicat per escrit a cada club, la FFIB entregará a cada equip de Categoria Regional els blocs de paperetes equivalents a 6.000 o 7.000 euros, depenent de les categories, que el club s’haurà d’encarregar de vendre (a 3 € cada papereta). En el moment de l’entrega dels blocs, els clubs aportaran a la FFIB entre 300 i 400 € per contribuïr a la financiació dels premis.

Altres detalls dels sortejos s’han enviat per escrit a tots els clubs

Informa: Deporte Balear / fuente:ffib.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com