Cròniques de la setmana 22_02_2009

24 febrero 2009 | Por Editor | Categoria: Baloncesto

Basquet

.

Setmana que ha estat marcada pels nombrosos aplaçaments de partits, així agruparem totes les cròniques dins aquesta notícia.

Cadet masculí A: De la Cruz 40 – Ort. Rotger 56

Cadet femení 93: Dit i Fet 45 – Pla 65

Segona aut. Femenina: Embotits Can Manxa 45 – Capdepera 29

Mini masculí JC: Joan Capó 57 – Santa Maria 31

DE LA CRUZ 40 – ORTOPÈDIA ROTGER JOAN CAPÓ 56

Partit molt accidentat que es va disputar el dimecres en que l’arbrit va ser el protagonista absolut del partit, ja que va explusar els pares dels nostres abans d’acabar el tercer quart i amb una actitut xulesca ademés s’en reia d’ells quan marxaven. S’ha de dir que la permissivitat que va permetre als locals no era normal i els nostres durant tot el partit van tenir que ficar les cistelles quasi amb 2 o tres jugadors locals penjats dels braços. El partit va començar amb molt bona actitut dels nostres que per culpa de les baixes només teniem 8 efectius per afrontar aquest partit, però el 0-7 del principi només va ser un miratge ja que a partir d’aquell moment l’arbrit va començar a permetre contactes dels locals sense pitar i castigant qualsevol contacte que nosaltres feiem cosa que va permetre que els locals s’acostessin en el marcador fins el 8 – 9 del primer quart, el segón quart seguia la tónica de l’arbritatge ( 1 falta a favor per 10 en contra a la primera part) el locals es sentien forts i els nostres es desquiçiaven en defensa provcant molts errors infantils en defensa zonal que va permetre que al final de la primera part els locals s’enanessin per 1 punt 18 – 17. A la mitja part xerrada del entrenador que aquests partit només es treuen amb testiculina i ordre en defensa i el començament del tercer quart ja varem posasr fil a l’agulla i abans de l’espectacle arbrital ja haviem capgirat el marcador amb un parcial de 2 – 19 que ja va ser definitiu, a partir d’aquí varem saber mantenir les distancies amb els rivals i l’últim quart només va servir per intenar millorar el marcador que ja no va variar dels 16 punts d’avantage.

PARCIALS: 8 – 9, 10 – 8, 6 – 21, 16 – 18

ANOTADORS: Tia 14, Toni 2, Bernat 21, Xavier 5, Arnau 4, Jordi S. 6, Jaume 4.

CADET FEMENÍ’93

JOAN CAPÓ 45 – PLA 65

Partit contra les primeres classificades de la lliga i encara que el marcador reflexàs 20 punts de diferència, el partit va ser igualat durant 30 minuts. Encara que dissabte tothom va anar de rua, les felanitxeres sortiren molt concentrades en el partit, aconseguíem superar la pressió de les contràries i jugàvem amb certa tranquil·litat en atac. La defensa no era gaire bona però si l’encert en el rebot defensiu, arribàvem al final del primer quart amb un marcador 16 – 17. En el segon quart tot va anar malament, no aconseguíem superar la pressió, perdíem fàcilment la pilota i quan arribàvem a la cistella contrària no èrem capaces d’anotar (només una cistella en 10 minuts). Arribàvem al descans amb un marcador 18 – 37 que ja ens va condicionar per tot el partit.

Després del descans vàrem tornar a ser les jugadores del primer quart, amb ganes de lluitar i de posar-lis les coses difícils al Pla. La nostra pressió a l’equip contrari ens va permetre robar un parell de pilotes que ens ajudàren a no separar-nos més en el marcador, però una defensa bastant fluixeta no ens permeté igualar més el partit.

Hem de destacar el bon partit de na Mar en defensa, la tornada a les pistes de n’Imma i que totes les jugadores varen anotar.

Però també hem de disminuir el nombre de pilotes perdudes per partit i la concentració de les nostres jugadores durant els 40 minuts.

Jugaren: Marga Vidal 3 punts i 12 rebots, Mar 2 punts i 11 rebots, Marta 4 punts, Marga Álvarez 5 punts i 11 pilotes robades, Imma 3 punts, Marina Ferrà 4 punts, Cris 4 punts, Carme 6 punts, Laura 8 punts i 11 pilotes robades, Marina Sureda 6 punts i 10 rebots.

Parcials: 16 – 17 / 2 – 20 / 12 – 14 / 15 – 14

Embotits Can Manxa 45 Capdepera 29

Victòria davant un dels equips més fluixos de la categoria que fou més complicada de l’esperat, les locals segueixen sense recuperar el joc que feren abans de les festes de nadal, en gran part a les lesions, divendres eran baixa na Antònia, Sara, MAria Cruelles y Maria Sanchez. Al primer quart la zona 2-3 de les visitants, posa amb molt de problemes a les felanitxeres ya que no estaren gens encertades amb el tir exterior, 1 de 15 en triples ( 1 de 6 al primer quart). Poc a poc a base de contratacs anaren ampliant la diferencia fins al 45-29 final.

Anotaren: Encarna i Albons 7, Maria del mar, Aina i Marga 6, Nuria 5, Monica i Lluissa 3, Marina 2

Joan Capó 57- Santa Maria 31

L’equip del Santa Maria ens havia guanyat bé en el partit d’anada. Aquest cop, la concentració i la entrega defensiva fóren claus per poder guanyar-los a casa nostra. En els primers quarts la cosa estava igualada, de fet perdíem el primer quart 8-12. Però a mesura que avançava el partit ens anàrem afiançant i desenvolupant un joc cada vegada millor per acabar el dos darrers quarts ja de forma més còmode. La tasca de n’Alejandro, tant en defensa com en atac fou importantíssima, també ens cridà l’atenció la bona evolució de jugadors com Rodolf, Joan Llull, Alan i Miquel García en la seva actitud i aportació dintre de la pista. La resta de jugadors francament estigueren en molt bona línia també.

Comentarios cerrados