Només aguantaren fins el segon quart

25 febrero 2009 | Por Editor | Categoria: Baloncesto

Cadet Fem.: Andratx 67 – Jov. Mariana 33
Partit marcat per les baixes del nostre cadet, degut bàsicament a la grip, presentant-se tan sols cinc jugadores. Això sí, aquestes cinc jugadores lluitaren tot el que pogueren i fins ben entrat el segon quart aguantaren el partit. A part de les cinc cadets, quatre jugadores infantils acompanyaren l’equip aprofitant que també jugaven a Andratx. Paola i Caterina foren les que debutaren amb les cadets, tot i ser minis de segon any amb fitxa infantil. També participaren Aina Amengual i Maria. Per suposat que hi posaren moltes ganes i molta lluita, fent una demostració d’entrega i lluita en els minuts en que foren en pista.
Aquest cap de setmana, en el proper partit, l’ajuda de les infantils tornarà a ser necessària doncs l’entrenador Joan Mayol només tindrà quatre jugadores disponibles.

Informa: Deporte Balear //fuente:joventutmariana.com

Comentarios cerrados